co do stanu technicznego nie wiem nic, ale ma na szybie napisane "CRX CLUB", pewnie ktos z crx clubu bedzie wiedzial cos o niej -> www.crx.com.plThomson napisał(a):Prawdopodobnie cena jest za wysoka, bo kto sobie liczy 12 tys za ed9??![]()
Dr_ napisał(a):Thomson napisał(a):Prawdopodobnie cena jest za wysoka, bo kto sobie liczy 12 tys za ed9??![]()
Jeśli przebieg i stan jest prawdziwy to czemu ta cena ma dziwić ?? Ceny ed9 w przecietnym stanie z 200tys na budziku to ok 8000 zl. Może też daloby sie cos urwać . . . wg mnie warto sie zainteresować choć faktycznie stoi już troche czasu - moze facet wie co sprzedaje i z ceny nie schodzi ...

mariusz123 napisał(a):olnie dziwi mnie fakt ze auto bezwypadkowe z takim przebiegiem a juz chyba bylo malowane,,,,

marcin_crx napisał(a):ja tam nie chcę nic złego mówic... ale pomalowane dolne dokładki... jak dla mnie już eliminacja za taką kasę...

) TJ napisał(a):Jesli przebieg jest autentyczny, to wart jest takiej ceny. Ale stwierdzic autentycznosc przebiegu nie jest latwo, wiec jest to sztuka dla kogos kto sie naprawde dobrze zna i umie to sprawdzic.

Sebastian_O napisał(a):to że był np. malowany to wcale nie znaczy że musiał być bity albo coś...
Ja 1,5 roku temu kupiłem z przebiegiem 113 tyś, nie bity i sam go pomalowałem, bo kolor był "skredowany", tzn wyblakły w stosunku do orginału...
Facet co miesza lakiery stwierdził że przy 15 letniej hondzie lakier musi wyblaknąć...
Tak więc - jeśli nawet był malowany - to może to akurat być zaleta a nie wada... Gdyby był matowy to moglibyście narzekać że się nie błyszczy...
Jak ktoś szuka dziury to zawsze ją znajdzie i tyle...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości