ja sam sie za tio nie biore bo nie umiem a pozatym nie mam czasu.kupie komplet zostawie samochod w warsztacie i niech robie jakos to przezyje tylko szkoda tej kasy co za robote sie wyda
Nad Kunowem to mnie widział bo mamy tam ekipą 2 wypadowe działki. ...a od strony jeziora czy bardziej w lesie bo nie wiem na której z nich mnie widział..a kolorek to bardziej szary. A między nami to dobre miejsce do chillout-u.
A mówią, że miłości nie da się kupić.. . D16Z5->H22A7->D16Z5
ta dzialeczka jest pierwsza od strony lasu jak sie wjezdza od BUD. u mojego sasaida co jego struszkowie maja Ran Fasion, obok na dzialce musialo stac A4 granatowe.
Proponowalem tam kiedys spocik u mnie na dzialeczce ale cos nie bylo chetnych
no fakt.. mają Ran Fasion.. na spocik to bardzo dobre miejsce bo cisza i przyroda. Żeby do niego na działke wjechać musiałem sie nieźle natrudzic bo ma przejebany wjazd ale dało rade. Dobrze wiedzieć kto jest sąsiadem. Czasem tam bywamy. Trzeba bedzie kiedyś się tam styknąć. Pozdr
A mówią, że miłości nie da się kupić.. . D16Z5->H22A7->D16Z5
nikt z lubelskiego nie leci na zlocik do krakowa??? co jest z wami ? jedna wielka impreza w roku a ja mam sam pojechać reprezentować lubelskie?
to troche mało jeden rex z tak dużego województwa!!!
weście przykład z innych POZDRAWIAM
Na razie niema czym:) Jestem właścicielem od tygodnia, jest to totalna seria tylko poprzedni właściciel przemalował ja na srebrno (a była taka ładna czarna). No i oczywiście dużo rdzy:)