z tymi sądami to uważaj. Moi starzy od 2 lat walczą z Link 4 o odszkodowanie za skradziony wóz. Poszukaj u siebie w mieście jakiegoś radcy prawnego albo biura pomocy poszkodowanym przez prawo. Aha i pamietaj o kosztach sądowych, bo jak przegrasz to bulisz....powodzenia
mam 2 prawnikow, ktorzy sa pewni ze sprawa bedzie wygrana, bo nie chodzi tylko o zanizenie tej ceny tylko tez o czas jaki jestem bez samochodu i to, ze ubezpieczalnia ma 30 dni na zalatwienie sprawy a oni wala w hu#% !!!
a 10 tysi mnie moze raduje ale jestem juz na tyle wkur#@$%^&, bo poltorej miecha nie mam juz furki (dobrze, ze nie sprzedalam poprzedniej) ze wywalcze drugie tyle i to nie dlatego, ze nie mam kasy i chce zarobic tylko dlatego, ze potraktowali mnie tam jak jakas gowniare, ktora nie wie co i jak! a ja na ich nieszczescie zdaje sobie sprawe z tego, ze oni maja 7 dni na wizyte rzeczoznawcy (nie dotrzymali terminu) i 30 dni na zalatwienie wszystkiego i wyplacenie kash (szkoda gadac)...
sa, sa, sa... ktorys wandal chetny..? 
Natashka napisał(a):
odkrylam przynajmniej gdzie stoi polonez (sick!) pani, ktora jest sprawczynia tego zamieszania, co mnie wielce radujesa, sa, sa... ktorys wandal chetny..?

to jest dno wiec nie pisz takich rzecz na forum (i generalnie nie postepuj tez takNatashka napisał(a):odkrylam przynajmniej gdzie stoi polonez (sick!) pani, ktora jest sprawczynia tego zamieszania, co mnie wielce raduje sa, sa, sa... ktorys wandal chetny..?
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości