Witam dzisiaj przysłali mi sportowe czerwone spręzynki, tylko mam mały dylemat , mianowicie nie sa opisame które przód które tył?2 są wyższe 2 nizsze??jakie pojda na przó???Prosze o pomoc:)
Ps. Z góry dziekuję:) i Pozdrawiam
gdzie je kupiles bo ja tez jestem na kupniejaka cena?jak na necie to daj linka do strony
please
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
Kur... sam już nie wiem ... cos czyje że beda jaja i przekładki:)a przy samych spręzynakch chyba nie trzeba ustawiac zbieznosci co????( Jutro bede zakładał wiec dam Wam znac no i jak zechcecie to pokaze fotki)
ZBIEŻNOŚĆ KONIECZNIE!!!
przy obniżaniu przodu końcówki drążków kierowniczych ściągają tylną część koła w swoją stronę skutkiem czego czoła opon (patrząc od przodu auta) się rozjeżdżąją, ja u siebie mam -60mm z przodu i widać było gołym okiem że koła nie są równoległe względem siebie
PS. i nie mylić tego z kątami kół - robi się negatyw / \ i to jest nie do wyregulowania na seryjnym wahaczu
Jak sie spisuja sprezyny z taka regolacjaa?? ma ktos podobne??
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
bialy51rulez, slyszalem ze te regolacja sa do bani ! kiepsko sie auto na nich zachowuje przynajmniej na tych tanioszkach z ebay usa ... ale to opinie z innych tematow ktore znajdziesz w szukaj a te drugie to niewiem sam cos zamierzam kupic
pozdr
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899