Heja codzi mi o techniczne dane jaka pojemność i jaki prąd rozruchowy najlepiej dobrac,
oraz o doświadczenie wasze jesli chodzi o producenta,
czyli standardowy stosunek jakości do ceny
No dobra, ale to nadal nie rozwiazuje mojego problemu Podales mi linka, gdzie debata konczy sie na 2ch akumulatorach przestrasznie drogich, a ja obecnie jestem po nieprzewidzianej wymianie zawiasu i maglownicy wiec musze na tym niestety zaoszczedzic.
Slyszal ktos o Delphi albo Westa? do 150PLN mozna je juz kupić.
Pośmiga z rok lub dwa czy padlina?
a ja mam ZAPa 50 Ah 400A , nie ma bata zeby nie zakrecil nawet w zimie,
co do CENTRY - kumpel ktory pracuje w sklepie z czesciami do samochodow mowil mi ze ostatnio cos duzo jest awaryjnych egzemplarzy, ale to moze tylko taka partia byla...
ja tez mam centre i polecam ja kazdemu dobre parametry rozruchowe obszerny katalog do prawie kazdego modelu samochodu w tym do rexa rowniez. kupilem rok temu zobaczymy ile wiosen bedzie dzialal.
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
a ja polecam ZAP-a 45Ah, wymiary takie jak pod nasze hondki, mam 2 lata ,autko wiecej stoi niz jezdzi , nigdy nie zawiodl, zima nie zima , auto potrafilo cala zime stac, odpalane co 1-2tyg. i bez problemu do dzisiaj
Bosch ostatni schodzi na psy Nawet wycieraczek nie potrafią dobrze sklecić A ceny... Jedyne co im wychodzi to wiertarki, szlifierki itp. Na to nie narzekam Jeszcze raz mówie, żebyś brał Centerke Taka 45 Ah wystarczy