zna ktoś może jakąś intyernetową mapke to bym trase obczaił i wkleił zdj . którędy będe jechać to może bym się gdzieś do was przyłączył bo z tego co widze to z lubelskiego sam jade
[ Dodano: 2007-08-04, 17:03 ] będe leciał drogą nr 79 od sandomierza po mapie widze że to jakaś główna leci nią ktoś?ja jeszcze 100km do sandomierza sam napewno będe musiał jechać
Inauguracja proszę przecież tam mówią mniej szczegółów odnośnie roku niż na rozpoczęciu roku w podstawówce u nas przedstawili najważniejsze osoby typu dziekan i paru profesorów dodali coś o jakiś opłatach i papa
Przykro mi ale nie bede mógł długo zabawic z wami ponieważ moja kochana żona ma termin porodu na koniec września ale napewno przyjadę swoją Hondą zobaczeć wasze rakiety,. naprawde ubolewam nad tym że nie bede mógł sie z wami włuczyć przez dwa dni., Do zobaczenia:( Wigur.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.