a więc. W seryjnym crx'ie wałki są w takim samym poziomie ustawione czyli do góry z tego co pamiętam jesli sie punkt 0 zgadza. Ja przestawiałem tylko ssący do tyłu (kółka sie kręcą w lewo) wiec jak damy w prawo to przyspieszamy rozrząd i zaczyna sie zabawa... gdy to zrobiłem to sie nie mogłem pozbierać co można zrobić z crx'em przez jeden ząbek, zamiatał jak wściekły z jedynki ciężko sie ruszało
ogółem nie było bata aby nie było widać różniy. uczucie jak by przybyło 30km
. Jeśli chodzi o wade to właśnie wieksze meczenie sie silnika ponieważ nierówno pracuje ale powiem szczeże że ładny ten bulgot i ogień z rury heheh ;P. Spalanie wyszło mi mniejsze o 1L na setke, a osiągi też były lepsze. Potem wyprzedziłem też wydechowy i chodził jak seria, wyprzedziłem i chodził jak seria
wiec tylko ssący najwiekszy daje efekt... Serie prób dały mi 30L na 100KM
jeśli chodzi mi o wałki regulowane to pokażcie jakieś linki fotki...
przestawiles dwa walki o jeden zabek w rozne strony i nic nie du.plo???dziwna sprawa...... 

przecie nie krecisz kolkami zeby ustawic walki w druga strone
aczkolwiek wedle siniora G. mozna ustawic tak ze sie pogna zawory - dlatego ja tego sam ruszac nie bedePat-106 napisał(a):no generalnie chodzi o czasy otwarcia zaworow..
jesli przestawisz ssacy to bedzie dluzej/krocej otwarty.. do tego przestawisz wydechowy i jest dluzej/krocej otwartyprzecie nie krecisz kolkami zeby ustawic walki w druga strone
aczkolwiek wedle siniora G. mozna ustawic tak ze sie pogna zawory - dlatego ja tego sam ruszac nie bede
natenczas napisał(a):co doprowadzić może do spotkania tłoka z zaworami, czyli do poważnej i kosztownej awarii silnika.

tylko dawaj jakas rade dla biednych ludzi co nie maja na hamownie 
mariusz123 napisał(a):PS.qowax nie cwaniakuj tylko dawaj jakas rade dla biednych ludzi co nie maja na hamownie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości