Mam pytanie wiem ze puka mi przegub jak skręcę kola na maksa w prawo ehh mam pytanie który to przegub prawy czy lewy??bo nie wiem którą półoś wyciągać
pozdrawiam
sailence napisał(a):jak skręcasz w prawo i puka to lewy
gruby126p1 napisał(a):sailence napisał(a):jak skręcasz w prawo i puka to lewy
nie prawda, moze to takze byc prawy
zrob tak jak ci napisal freerider

xi0nc napisał(a):gruby126p1 napisał(a):sailence napisał(a):jak skręcasz w prawo i puka to lewy
nie prawda, moze to takze byc prawy
zrob tak jak ci napisal freerider
W 99% przypadkow zawsze puka przeciwny do skretu to wtedy wieksza sila dziala na kolo ktore zatrzymuje energie kinetyczna budy jakos tak to na fizyce moja nauczycielka mowila
180 zeta za sztukę czy coś koło tego plus trzy godziny mojej i tylko mojej roboty to chyba nie są aż takie koszta. Strzelało mi jak kręciłem w obie strony, ale okazało się że to jeden tylko przegub. Po wymianie pierwszego zrobiłem rundkę po okolicy żeby się ułożyło wszystko i dalej strzelało. Więc wymieniłem najpierw ten sprawny
a póżniej ten co powinienemfreerider.crx napisał(a):Jak zamieniles polosie ? Przeciez jedna polos jest krotsza a jedna duzsza ?
mariusz123 napisał(a):polosie sa te same,,,,,[chyba],,,,ale zmiana polosi nic nie da,bo z czasem tez sie wypuka i trzeba wymienic,,,,jak zaczol pukac to tylko wymiana,,,,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości