ale cóż dobrze są obaj bo jak nie u jednego to u drugiego sie kupi
ja do masłomiący czasami z ziomem jak sie ugadamy to jedziemy poszperać zawsze można coś ciekawgo wyczaić
Ktulu napisał(a):ale faramazonicie ... trzeba sie dogadac z typem .. i opuści ..
normalnie fotele z del sol kosztują 350 zł ja dałem całkiem ładnym komplet 100 zł .. jest róznica ?
poza tym jak chcecie jechac i zaoszczędzić to trzeba zrobić większe zakupy wtedy jest skory do upustów, a nie jechac z każda pierdołą za 50 zł ..
przyznam otwarcie że nakupowałem wtedy towaru za 800 zł dlatego mi zrobił rabat na niektóre rzeczy

Rafalcrx napisał(a):Ktulu napisał(a):ale faramazonicie ... trzeba sie dogadac z typem .. i opuści ..
normalnie fotele z del sol kosztują 350 zł ja dałem całkiem ładnym komplet 100 zł .. jest róznica ?
poza tym jak chcecie jechac i zaoszczędzić to trzeba zrobić większe zakupy wtedy jest skory do upustów, a nie jechac z każda pierdołą za 50 zł ..
przyznam otwarcie że nakupowałem wtedy towaru za 800 zł dlatego mi zrobił rabat na niektóre rzeczy
czyli jak zjebie mi sie tarcza to mam czekac jeszcze z rok az zepsuje mi sie czesci na 1000pln??
Panowie nie znam kolesia ale jak tak jest to zbierzcie sie w kilka osob zrobcie zakupy wspolnie i nie chlop spuszcza z ceny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości