Witam. Czytając posty widzęże parę osób wybiera się na zlocik do Czech. Mój plan polega na tym żeby spotkaćsię i ruszyć razem na Czechy, więc zacznę. Planuję wyjechać w Piątek 24 albo o godzinie 9 lub 16 (nie wiem co żonie w pracy powiedzą). Proszę o ewentualne wpisywanie sie kto, z kąd i o której planuje wyjeżdzać. Byłem rok temu i zachęcam wszystkich.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
Ja jadę na 100% Jedziemy na 2 auta z kumplem. Początkowo miałem jechać w ekipie civicklubu, ale nie widzę konwoju 20aut przejeżdżających przez Wrocław, przecież pierwsze światła i połowa jest z tyłu... Jadę na spokojnie z kumplem.
Hardec Karlowe, 320 km od katowic tak okolo, prawie idealnie od wroclawia na poludnie. Wisnia jak chcesz mozesz jechac z nami ( Kamikaze Driver i Departament Tuningu Małopolska), bede tam tym oto samochodem bo moja ukochana crx dalej sie robi na bustwo chyba nikt sie nie obrazi jak zobacze CRX na PL blachach i podejde sie przywitac? :
z wrocławia jade ja z mahosem tylko nie wiadomo kiedy czy piatek popołudniu czy sobotalale mysle ze piatek godzina do ustalenia jeszcze jak bedzie wiadomo konkretnie dam znac ewentualnie dzwonic na 502298228
Ja lecę już w Piątek o 2 nad ranem co by tam na jakąś 10 być i jakiś dobry kwadrat zająć. Jadę z klubem RAFMAX z Piotrkowa Trybunalskiego. Dam znać SMS gdzie stoimy co by może wszystkie CRX koło siebie. Jakby co to numer do mnie 692-224-860. Kto jedzie niech wpisze numer tel to się może jakoś znajdziemy.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
Ekipa:proponuje godziny wyjazdu:piatek godzina 15 00,na 20 00 bysmy byli na bank i mozna wala zrobic bo czesi sa zmeczeni i juz nie sprawdzaja dokladnie ile osob wjezdza w aucie wiec koszty sie rozkladaja
proponuje rowniez sobote o 5:00 nad ranem bylibysmy na 10 00 jak w tamtym roku tyle ze w sobote juz z miejscowka trudno,moze zarezerwujemy jakis hondowski kwadrat???pisac do mnie na kom 605647572
EJ8 D16Y8 black bitch...
I was born to die not to drive slow....