takiego sobie zobaczylem widze dosc dobrze doposazonego edwarda, elektryka szyb i luster, klima, ale sa rzeczy ktorych wczesniej nie widzialem, ktos mi objasni do czego sa przelaczniki zaznaczone w kolkach? kolo popielniczki pewnie grzanie foteli a pod kierą ten guzioł?
elektryka lusterek jest obok tego co zaznaczylem w kolku takze to cos innego, z ta kiera to moze byc nieglupi trop, na pewno jest to podgrzewanie czegos bo przelacznik jest taki sam jak te od grzania foteli
haha no i wszystko jasne, poszperalem w manualu, jest to spryskiwacz reflektorow najlepsze jest to ze auto w ktorym jest to zamontowane ma zderzak bez spryskiwaczy w zyciu bym sie nie spodziewal ze tyle bajerow w `91 pchali do tych kartingów
Krzyh00, pakowali jeszcze duuzo wiecej fajnych bajerow, ale nie na nasze rynki jak otworzylbys sobie program Hondowski serwisowy to mozna sobie tam poprzegladac wszystkie wersje ze wszystkimi duperelami w wyposazeniach
nawet crx 1st gen byl w wersji z podgrzewanymi fotelami
Mnie to zadziwia co innego. Pchanie tych drewienek do srodka ! Sam mialem podobna kiere i mam taka galke. Fakt jest mega wygodna ale za diabla to nie pasuje do japonskiego sportowego samochodu!!
tez mialem kiere drewno i galke drewno jak kupilem rexa hehe, chyba niemcy po prostu lubia takie gadzety jak my jakies chromowane wstawki. ja swoja obszylem skora a galke dalem seryjna, a moj ojciec stwierdzil ze takie drewienka sie z luxusem kojarza i to byla rzecz ktora go wyroznia a ja zepsulem bo teraz mam "takie jak kazdy"