Orientuje sie ktos co to za cerka niebieska (chyba) jezdzaca na zawody na 1/4 na lawecie??Dzisiaj widzialem jak wracala z bialej w strone wawy.Ciekawi mnie co tam jest tak podlubane ze musi na lawecie smigac
Mati79, czerwona ed 9 ?
i nie pytam o mnie ale serio to sasiadka kolegi w aninie ma takową....tzn czerwone ed9 ale spoko kobieta gdzies pod 50tke smiga sobie ereczką
W tych okolicach z rejestracja SGL to pewnie był CYCEK z Knurowa ( PARKINGOWY )
[ Dodano: Pon Cze 20, 2005 10:10 pm ] Wczoraj tzn 19.06 jadąc z Zabrza do Gliwic na giełde samochodową widziałem grafitowa ceerke o nr SC......... z naklejka na tylnej szybie chyba CLARION
Dzisiaj koło 15.15 zielono - turkusowa CEERKA zawracała pod salonem Hondy
na Jana Pawla II - wyglądała na vtecia (daleko było) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dawno nikt nic nie pisał - to może ja - myślę jednaj że pozostanie bez odzewu - piątek 2005-07-01 około 16:10 Kraków, zjazd z obwodnicy na zakopiankę w kierynku zakopanego - korek - czerwona cerka z czarną maską - niestety nie miałem szans podjechać bliżej - i około 17:30 miejscowość Naprawa (jak ktoś jeździł do zakopca to jest to miejsce gdzie kończy się podjazd i zaczyna zjazd i jest tam składowisko żużlu dla piaskarek na zimę) - przwdopodobnie ta sama cerka zatrzymana przez Policję - prawdopodobnie jakaś stłuczka - przyznać się kto tak szalał cerka była na blachach KN...... prawdopodobnie