HUN_ter, te oba błędy 43 i 44 to błędy sond Lambda, mi mrugają 2 43 i 44, po zmianie sond dalej muragają co jakiś czas i nie wiem co dalej kombinować chyba tylko kupić lepsze sondy, bo kupiłem bosala
Ja mam to samo, pokazywało mi błąd nr 1 i 44. Z jedynka nie ma problemu ale 44 to zagadka. Zmieniłem odpowiednią sondę i teraz mam 44. Niezła zagadka. Na razie tak jeździłem i nic się nie dzieje, ale sama świadomość, że coś jest nie tak, cholernie mnie denerwuje.
Od czasu wymiany aparatu zaplonowego (padla w nim oska) mialem ten blad moze ze 2 razy. Wczesniej wyskakiwal mi codziennie teraz jest spokoj. Chce wymienic jeszcze swiece i przewody - moze to to.......
dolaczam do gorna posiadaczy bledow 44 loooool najpierw wywalilo mi 43 i 44 teraz tylko 44 stalo sie to zaraz po tym jak robilem maly remont glowicy docieranie zaworow wymiana uszczelniaczy trzeba do serwisu sie wybrac bo nie mam zamiaru jezdzicz tym bledem bo mnie strasznie denerwuje
dzisiaj sprawdzalem blad wyskakuje jak jezdze na vtecu jezeli nie przekraczam 5.500 nie ma zadnych bledow
ja dzis grzebalem w baku paliwa (demontaz i czyszczenie pompy paliwa)i wyskoczyl mi bald 43 po resecie juz go nie zanotowal ... dziwne ... na pusty bak wlalem Vpower Racing okolo 11 Litrow byc moze Rexio przeliczyl ile ma Oktanow i kopara mu spadla i blad wywalil