JA jak jezdze dynamicznie wyglada to tak:
na 1 do 7700
2 jka tak samo i 3jka tez a potem to juz roznie
nie uwierze ze nic nie wezmie auto przy takiej jezdzie.
A jak zrobilem kurs do zakopca i z powrotem wyszlo jakies 1000KM i trasa troche dynamiczna byla no i miasto i nie ubylo nic z bagnetu
a jak zaczynam tak orac wlasnie to zawsze po kilkunastu dniach orki po miescie cos ubywa z bagnetu .
[ Dodano: 2007-09-22, 13:46 ]
Nawet TOYOTA matki zaczela brac olej jak ja ja przeoralem a potem znowu od wymiany do wymiany
jezdzilem i nowszymi i starszymi zawsze jak zaczalem w kiche dawac non stop kazdy zaczal cos tam lykac olejku.
PAT daj mi na kilka dni CIVICA matki a zobaczysz ze ucieknie olejek.
Gratki pięknie zrobionego silniczka 
.. silnik jak powiedzial mechanik biorąc na sluch bdb. co moze byc przyczyna , nie jezdze ostro zmieniam biegi przy okolo 3 tys, czasem sie zdarzy.... przy 6 /6.5 tys obr jak widze golfa czy bmw.... ale mozezdarzylo misiedo do 10 razy, przy czym wogole silnik sie nie dlawi.. obroty spadaja momentalnie ,zauwazylem ze po lewej stronie mam taka mokra plame na wysokosci okolo 30 cm pod akumulatorem..co mam zrobic?? jakas uszczelka? jak ogladalem silnik to nie ma wyciaku pomiedzy gorna a dolna pokrywa.. mozliwe ze to uszczelka pod glowica? wlany byl olej 15w40 castrol , przebieg udokumentowany 165 tys, czy mozliwe jest ze gdzies ucieka? spod jest suchy filtr dokrecony....poradzcie cos.. please