Nazywam sie Michala,ludzi wolaja na mnie Geiser.OD wczoraj poruszam sie czarna Honda Crx z 1989 z silnikiem D16A9.Wczesniej latalem Opelkiem Astra 1.6 8v Turbo.Crx`em zarazil mnie jeden z uzytkownikow tego forum - Gruby126p1.Pozdro Motomaniacy!
Witam jestem Przemek z Rzeszowa na co dzień poruszam się Accordem na spółkę z ojcem, lecz pod koniec tego roku planuje kupić Solkę i stąd się tu znalazłem aby zaczerpnąć informacji i poznać klimat crx'owców. W Hondzie zakochałem się dopiero nie dawno odkąd pojeździłem trochę Accordem do tej pory kochałem się w dużych fiatach i uwielbiam je nadal lecz póki co to za droga i zbyt czasochłonna zabawa dla mnie niby to samochód za 1000zł, ale gdy chce się podejść do tematu profesjonalnie to zabawa idzie już w duże kwoty... trochę OT mi wyszedł wracając do tematu jeśli spotkacie jakieś godne uwagi solki na sprzedaż to będę wdzięczny za wszelkie informację. Pozdrawiam
Mam na imie Seweryn i jestem z warszawy.Od dłuższego czasu interesowałem się Del solką aż w końcu postanowiłem ją kupić.Wcześniej miałem opla omege B 2.5V6 poźniej chryslera stratusa2.0 i audi a4 1.8 ale CRX to jednak autko z charakterem i jak narazie jestem najbardziej z niej zadowolony tym bardziej ze 160KM pod maską w takim lekkim autku to piękna sprawa:) Jestem także pasjonatem motocykli niestety chwilowo nie jezdze i na wiosne moją równie piękną hondke CBR600RR r.05' musiałem sprzedać.Powiem wam że zauroczył mnie silnik wysoko obrotowy w CRXie tak jak w motocyklach.Powoli coraz bardziej jestem zdania że marka HONDA jest to jedna z najlepszych i najbardziej niezawodnych marek na świecie .
Pozdrawiam Wszystkich Klubowiczów!
Omega B 2.5V6--->Chrysler Stratus 2.0--->Audi A4 1.8---->HONDA DEL SOL 1.6 VTI:)
Witam
od 2 tygodni jestem posiadaczem crx-a .Musze przyznac ze po clio bacarra 1,8 to malenstwo mnie zaskoczylo. Teraz posiadam juz 2 hondy jedna shadow (chopper) a 2 -ga crx Pozdrawiam