wiec trzeba było szybko sie zwijac 
na 1 poszlo mi do odcinki i scigalismy sie na prostej przez miasto okolo 1-1.5km. ale i tak dostala a byla po jakis modach (przynajmniej wizualnych miala napis OZ) stawiam na 1.9TDI 
prawie udalo mi z killowac bmw seri 7 z rocznika 06-07
wczoraj na pulwaskiej sobie stoje podjezdza tylko czekalem na zielone zapalilo sie noi ogien gosciu sie za pozno kapnal
ale mi doszlo do 5 tys na 1 i mnie ziol jak zapilem 2 do byl jakies 4 dlugosci ode mnie
podjezdzam do niego na drugich swiatlach gosciu sie usmiechnolem i tyle go widzialem
jednym slowem zapierdziela to nie milosiernie 
mack1111 napisał(a):ja za to zKILLOWALEM honde civic d16z6 vtec robioną przez firme Grabowski mialą 157KM i dostala odemnie sporo:D:D

hehe w sumie przyznam że mack111 to ciężki potwór do skillowania bo sam próbowałem ale pozostało mi gonić jego spaliny bo mnie wyprzedził o półtorej długości
mój kil ? calibra 2.0 16V sportowe wałki, wybebeszona, 15'' ja na 17'' i ogólnie po remoncie itd. dostała około 2długości
Mack1111 robimy podejście nr. 2 

dostalem
mam pecha czy co audi 80 w kombi mnie zrobila jhak chciala
ale pocieszam sie tym ze jak wjezdzalem za nim do tunelu to ladny plomyk mu poszedl z wydechu
nie wiem co tam siedzialo ale szacunek
ja mialem na 4 biegu obroty gdzies 5tys wiec juz najs a ten ,,odjechal,, jakby niby nic 
mack1111 napisał(a):ja za to zKILLOWALEM honde civic d16z6 vtec robioną przez firme Grabowski mialą 157KM i dostala odemnie sporo:D

))Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości