ZLOT na Bemowie
a tutaj rozmawiamy sobie na temat wszelkich spotkań, spotów, zlotów.

Sabretooth
Forumowicz

przez Sabretooth » 2005-06-19, 16:29

"Nie oceniaj ludzi zbyt pochopnie.
Miejcie szacunek dla ludzi którzy próbują zorganizować coś dla innych.
Pozdrawiam nienastawionych negatywnie."

Podejrzewam że taki zlot nie był ich pierwszym przedsięwzięciem, wobec czego mają już jakieś doświadczenie, a sam udział w imprezie nie może być nagrodą dla uczestników, trzeba zadbać o atrakcje, by to miało ręce i nogi. Jeśli chodzi o krytykę organizacji zawodów, to powiem tak : krytyk muzyczny sam nie musi być odrazu wokalistą pierwszego formatu:
Szacunek mam dla ludzi którzy coś robią dla drugich, ale pod warunkiem że jest to z głową.
Zdania nie zmienię.

Pozdrawiam

rudzinski
Moderator

Re: ZLOT na Bemowie

przez rudzinski » 2005-06-19, 17:49

Sabretooth napisał(a):Mam nadzieję że ludzie na tym forum odpowiedzialni za organizację imprez, nie popełniają takich baboli. Taki zlot zamiast przyciągać , skutecznie odpycha.

Pozdrawiam

kazdy ocenia inaczej ale ja to co napisales wsadzilbym miedzy bajki.........

zlot byl zajebisty i skoro nie wyczules tego klimatu to moze sie nie nadajesz na takie imprezy??? :?:

baza
Forumowicz

przez baza » 2005-06-19, 22:21

Gratuluję Rudziński 3-go miejsca.
Chłopaki mi relaclonowały na bierząco.!!!!
Widziałeś cr-ke Roberta z KAlnej?
Tą z drzwiami ala lambo-dors?
Jest wypas nie?
EG5>EG2>EG2 B16B>EP2 SPORT>CH1 TypeR

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2005-06-19, 22:41

Tom i Jerry napisał(a):
rudzinski napisał(a):
Sabretooth napisał(a):Mam nadzieję że ludzie na tym forum odpowiedzialni za organizację imprez, nie popełniają takich baboli. Taki zlot zamiast przyciągać , skutecznie odpycha.

Pozdrawiam

kazdy ocenia inaczej ale ja to co napisales wsadzilbym miedzy bajki.........

zlot byl zajebisty i skoro nie wyczules tego klimatu to moze sie nie nadajesz na takie imprezy??? :?:

A nie wpadło do głowy że może miałem okazję być na zlotach innych marek i stąd moje zdanie o tym zlocie.

coz moge powiedziec... pozostaje Ci jezdzic na inne zloty tam gdzie Ci sie podoba...

a tym textem na temat prezesa to jesli mam byc szczery osiagnales kulturalne dno :x przemysl kupno BMW
Ostatnio edytowano 2005-06-19, 22:45 przez rudzinski, łącznie edytowano 1 raz

lechu
Forumowicz

przez lechu » 2005-06-19, 22:45

zlot piekny, wypowiadacie sie na temat czegos w czym nie braliscie udzialu, mi sie podobaly obydwa zloty i nie bedze wybieral zlotu ze wzgledu na organizatora. Jedzie sie po to by sie dobrze bawic, a Wy jakies szopki odstawiacie. "nie byłem na bemowie ale jakoś wolę zloty Malcolma", miales jechac do Warszawy, spieprzyles sprawe a teraz jakies glupie teksty piszesz. Imho jak ktos nie byl to moze niech nie ocenia tego co tam bylo. A bylo zajebiscie i zalujcie ze nie byliscie

shark84
Moderator

Samochód: typeR

przez shark84 » 2005-06-19, 22:50

mnie ciaglo do zlotu u malcolma a do zlotu CRX CLUB nie bardzo ciesze sie ze mieszkam na slasku i sa tu organizowane zloty i spoty jest niesamowita atmosfera no i poznalem wiele ciekawych osob po prostu jest miodzio :mrgreen: no i postaram sie wybrac na nastepny zlot do malcolma zeby poznac reszte ekipy z Polski ;)

Endrju
Forumowicz

przez Endrju » 2005-06-20, 00:04

Czyli ewidentnie stworzyły się dwa obozy. Zajebiście. Kocham Was polacy - zamiast razem coś osiagnąć to lepiej wzajemnie po sobie jechać i patrzeć na innych spodełba.

Do dzisiaj myślałem że będe jeździć na zloty bez względu na organizatora, bo najbardziej zalezy mi na ziomach z którymi się dobrze bawię, ale widzę że to kurcze nie przejdzie...

Zastanówcie się o co Wam chodzi i co w ten sposób chcecie osiagnąć.

Ja bawiłem się rewelacyjnie, a że nie chce mi sie dwa razy pisac swojej opinii to wkleję to co wrzuciełm na forum crx clubu.

Sabretooth napisał:
sam kupuję CRX-a w przyszłym tygodniu , ale do takiego klubu to chyba nie chcę należeć i na takie zloty jeździć.
Koniec cytatu

Mnie to sadzi w kakę aż miło...

Zlot był udany. Bawiłem się wyjedwabiście, zacieśniłem kilka znajomości, wypiło się co trzeba - jednym słowem czad. Odwiedziłem miejsca, w których wcześniej nie byłem, czegoś się dowiedziałem - cóż więcej trzeba..... Ludzi - którzy poraz kolejny mnie nie zawiedli i zagwarantowali zajebista atmosferę...

Zresztą - rozmawiałem z chłopakami na ten temat - sadzi mnie poziom hotelów w których spimy - ważne żeby mnie tylko w nocy karaluchy nie opierdoliły do zywej kości bo i tak pokój dla mnie jest tylko sypialnią jak przychodze po melanżu i po to aby trzymac ciuchy i odlac się.

Stałem na starcie jak Zbyszka poniosło i obruciło i walnąłby we mnie również. No i co z tego? Czy to coś zmieni? PZU mym sponsorem - nowy kolor byłby rzucony i już. Ważne żeby się coś działo - a tak byłaby motywacja do zmian. Zdawałem sobie sprawe zgłaszając się do zawodów że coś może być nie halo i nie robie z tego bóg wie czego. Jak zwykle sprawdza się stare powiedzienie - weź ster przeznaczenia w swoje ręce i zorganizuj coś. Jak nie pasuje - wypad z baru bo nie ma towaru...

Mnie się podobało - do zobaczenia na następnym zlocie.
ARG Performance
Mechanika, tuning, serwis. Przygotowanie samochodów do sportu i na ulicę.

Telefon - 790-898-832

fotolog.argperformance.pl

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2005-06-20, 00:18

endrju.,.. widze cie w sierpniu na zlociku :D
narazie angole do mnie nie zadzwonili wiec zlocik bedzie ;)

moze tym razem nie bede biegac jak "z pieprzem w dupie" i bede mial miozliwosc wypic "Z fajnymi kolesiami" ;)

W I Ś N I A
Forumowicz

przez W I Ś N I A » 2005-06-20, 01:53

Ale gówniany temat, a początek dał ktoś kto nie brał udziału w zlocie.Zlot nie jest organizowany dla widzów z zewnątzr( oni zwykle sa zadowolenie przy okazji)_pamietacie jak ludzie sie cieszyli bili brawo ,machali gdy jechało 60 crx'ów przez miasteczka.
Aby dać ocene to trzeba być uczestnikiem. tyle
Jak tylko bede mógł jade na zlot nie warzne kto organizuje. Żałuje że na ten nie mogłem.

Rudziński --GRATULACJE !!! :twisted:
EVOLUTION-części samochodowe

EVO-street team

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2005-06-20, 07:19

dzieki wisnia 8)

tak jak napisal andrzej.. na zlot jedziesz spotkac sie z ekipa od crx i z nimi pobalowac. nic dodac nic ujac :)

w niedziele Lechu przekonal sie do del Sol :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

co do tych wyborow samochodu roku to pozostale miejsca...
1. Wicek
2. Stromek
3. Rudzinski :mrgreen:

martii
Forumowicz

przez martii » 2005-06-20, 08:46

No moj maly geyu widze ze w koncu sobie maske prysnales na czarno :P

co do zlotow niestety nie bylem, bo moja dalej under construction, ale w lipcu powinienem juz wyjechac wiec moze puszcze sie <zaraz japonczyk cos mi dopisze :lol: > po Polsce

A tak juz poza to najlatwiej jest krytykowac wszystko przyjezdzajac na gotowe z lapami w kieszeni
ja i pare os z tego forum robilo juz pare imprez i wiedza ile jest z tym biegania, i to ze nie zawsze wychodzi tak jak sie tego oczekiwalo

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2005-06-20, 12:50

a co tu dodawac. wszystko jest jasne :P

daj znac jak bedziesz sie puszczal to puszcze sie z Toba 8) walniemy przez polske na dwa cipkowozy :mrgreen:

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2005-06-20, 13:18

wypolerujecie kanaly, przedmuchacie wydechy, spalicie gume.... i takie tam ;)

Roman
Forumowicz

przez Roman » 2005-06-20, 16:04

ZLot u Malcolma jak i ten był bardzo udany. Nie wiem o czym tu się rozpisywać. Ja jeżdzę na zloty po to by się bawić, a nie szukać niedociągnięć. To że żuciło crx 77 i by walnoł w Szarika to co miał niby Maciek przewidzieć czy jak????? Że wjechały dwa CRX jak zaczeły się zawody to przecież nie jest też niczyja wina - poprostu się spuźnili bo korki byli (wiem Maciek jast winny za korki, nie może to Adam). Ocenianie zlotu na którym się nie był... szkoda klawiatury marnować na takich typków. Już dawno się tak nie ubawiłem. Wkręciliśmy w paranoje dużo ludzi (pozdroo Endriu). Mam kilka filmików, mam nadzieję że się tu znajdą. Czekam na kolejne zloty i mam nadzieję że znajdę się na wszystkich. Pozdrawiam.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.

bomba
Forumowicz

przez bomba » 2005-06-21, 19:33

SABRE cos tam napisał:
"
Cóż ............. jaki prezes taki klub .............. fujjjjjjj ,

ja pisze zamknij morde obszczypłocie
normalnie mnie nie ponosi ale hamstwa nie zniese

Poprzednia strona   Następna strona