jarkow22 napisał(a):Trochę pomyliłeś pojęcia chyba. W tamtym temacie chodziło o oderwanie przejeżdżając pod mostem wiaduktem itp. Antena z giętkim batem się podda i jej nie zrzucisz. Ze sztywniejszym może spaść. Natomiast jeśli chodzi o chowanie to każdą wrzucisz do auta jeśli się tylko zmieści w środku
No nie mogę ( śmieję się sam z siebie ), to się nazywa mieć downa
Nie no, dobry jestem, naprawdę
jarkow22 napisał(a):Wprawdzie nie może być wprowadzany do obiegu ale sprzecik dobry jak na swoją cene
Pzdr.Dawca44 napisał(a):kwestia prowadzenia kabla od anteny do CB radia... którędy najlepiej

to !!a po co mi to
DAWAC tanie a dobre /antena na magnes hastler lub ml145 sirio/CB-w zaleznosci od ceny,ale z tych tanszych masz wlasnie uniden 510/520 spokojnie ci starczy,,,,,,,chyba ze jakis kuzyn unidenka,,,i tyle.../tti880 ma vajzel,pytaj go jak to chodzi,ja slyszalem rozne zeczy o tti,wiec sam juz nie wiem co i jak,,,,
Ale tu Polska jest Panie...
Bierz Unidena i się nie zastanawiaj. Nie znam osoby która by na to radio narzekała. Ewentualnie 520 jak znajdziesz w dobrych pieniążkach 
Dr_ napisał(a):2. Zeby to mialo sens ciagle trzeba jezdzic i sluchać co ludzie mówią, a więc sluchanie muzyki chyba odpada ?

Dr_ napisał(a):3. Czy to nie dekoncentruje podczas jazdy, gdy łamie się przepisy i jednocześnie nasłuchuje czy policji gdzieś nie ma ?

Czyli faktycznie jak by nie było Unidenek jest nielegalny
Spox, co do opinii: właśnie ostatni temat CB, jaki był wałkowany na forum zakończył się próbami usunięcia zakłóceń, nieudanymi zresztą... i to mnie zastanawia. Z kolei gadałem przed chwilą z Vajzlem i szczerze polecał TCB880, ponoć zero zakłóceń i wszystko śmiga super... Dlatego mam już w głowie młyn i sam nie wiemjarkow22 napisał(a):Nie znam osoby która by na to radio narzekała
Ma ktoś w Rexie Unidenka 510 i niema zakłóceń? Mam jeszcze parę dni na namyślenie... Pozdr 
Dawca44 napisał(a)::D Czyli faktycznie jak by nie było Unidenek jest nielegalny
Zresztą policja teraz nie wnika w radia. Nie ma pozwoleń na radia do 4W, i praktycznie mało kto używa mocniejszych. A skoro wszystkie sa w normie to nikt tego nie kontroluję. 
BROOKLYN-D16A8 napisał(a):Elegancko wszystko pod plastiki kirasz, a wypuszczasz prawym górnym rogiem klapy bagaznika i jest git.

I jeszcze jedna kwestia... ile trwa strojenie tego po założeniu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości