Moze nie ze Zgola, jednak czesto bywam w Bogatyni.
Czy nie bywasz przypadkiem w Bogatyni, bo kiedys jednego (prawdopodobnie srebrnego, ale nie jestem pewien) widzialem, jak w strone granicy jechal.
Kuwa, glupi jestem Dopiero teraz zobaczylem podpis Bogatynia Pozdrawiam
Nom, czarny przed liftem, bez koncowego tlumika (wtedy, bo teraz juz jest) i z nieorginalnymi zderzakami.
Najczesciej jestem na Zamoyskiego.
A tak przy okazji to zapraszam do Jeleniej Góry, co jakis czas organizujemy male spotkania.
Jezeli chcesz nawiazac kontakt, to wal PW
Siema jestem ze zgorzelca i mam(mialem) szarego ED9 tylko teraz chwilowo stoi bo mialem bardzo glupiego dzwona
ps jestem codziennie w bogatyni ale jeszcze nie widzialem tam rexa
michnik nie widziales bo wylania sie na weekendy a kolor taki sam jak twoj szary jak chcesz to wal na PW. PS jak stopnieje snieg mozna chlopaki pomyslec nad jakims malym zgromadzeniem co wy na to ??
ale po co czekac az sniegu nie bedzie jakies lotnisko i mozna powariowac rexami:D
[ Dodano: 2007-11-13, 17:03 ] na wakacjach widzialem szarego rexa podazal w boleslawcu w strone zgorzeleca chcialem go gonic lecz zatrzymalo mnie 2 panow policjantow...
co chlopaki taka cisza ????? jak tam michnik twoj rex dzialasz cos przy nim ?? brus_ek cos nie moge natrafic na Ciebie w Bogatyni a Ty res pewnie szalejesz po Bolcu piszcie piszcie moze wyniknie z tego cos ciekawego
Moja Hania w tej chwili spi (szkoda ze na dworze), a do Bogatyni ostatnio rzadko zagladam, bo dziewucha studiuje w Legnicy i tam bywam.
A jezeli bardzo chcesz cos podzialac to wbijaj na Jelenia, tutaj od reki znajdzie sie ktos chetny
Z checia, jednak nie tym razem, bo moja Hania sobie smacznie spi, poza tym nie ma zimowych butkow a teraz nigdy nic nie wiadomo, a po trzecie nie skonczylem jeszcze w niej grzebac...
Jakkolwiek by to nie brzmialo
wiec co do spotkania to trudno bedzie cos teraz zgrac bo kazdy jak widac ma cos na glowie, sam nie moge nic obiecac bo jestem tylko na weekendy w domu, ale za to przez czas zimowy zbroje sie w nowe graty i wiosna beda zmiany a brus_ek co modzisz ?? nie rob jej nic zlego
Ja najprawdopodobniej na weekend bede w Bogatyni, jednak pewnie nie przyjade niunia. A co do robienia jej krzywdy, to jestem w trakcie zmiany koloru podswietlenia i ukrywania elektryki alarmu, a ze robie to na dworze to i robota stanela, niestety.