pompa dziala bo po odkreceniu listwy wtryskowej jest paliwo i jak zalozylem znow i zdjalem to jest znow. i wogole pompe paliwa slychac (pawlio w baku jest).
Sprobuj ogrzac przewody paliwowe suszarka (tylko nie za mocno)! Mozliwe ze dostala Ci sie para w jakis sposob do przewodu albo osadzila sie woda z "kiepskiego" paliwa no i przymarzla. Po ogrzaniu zresetuj kompa i sprobuj odpalic.
ale nie mialo jak zamarznac bo auto stoi w garazu a stalo mi sie to 1 listopada jak wracalem z poznania i auto mi stanelo i juz nie odpalilo ;/ poszedl aparat i go szukalem w pii czasu ale znalazlem i od tego czasu auto stoi w cieplym miejscu wiec nie moglo nic zamarznac ;/ a co do paliwa to leje shella v powera wiec raczej to nie jest kiepskie
jezeli jest iskra to zacznij od listwy (mialem ostatnio ten sam problem u kolegi domana jak zmienialismy mu silnik na szczescie wujek kuki blyskawicznie pomogl)- 3 srubki odkrecasz, wyjmujesz cala listwe z wtryskami (one sie tam obracaja jak chca czasem moga cisano wychodzic ale ciagnij nic sie nie stanie bo sa na gumowych oringach) jak wyjmiesz listwe poloz ja na jakiejs szmacie grubej na pokrywie trzymaj rekoma wtryski a druga osoba niech wlaczy zaplon- i juz bedziesz wiedzial czy idzie paliwo wtryskam czy nie- potem jakby nie szlo na ktoryms wtrysku to zamien go z innym i sprwadz czy bedzie dobrze jak dalej nie to znaczy ze nei dochodzi do niego sygnal= a potem to juz kabelkologia czyli przejrzec wszystkie zlacza popryskac tym co przewodzi prad i powinno byc dobrze
z wtryskow nie leci paliwko. Wykrecilem swiece zalalem troche paliwa i zalapal ale odrazu zgasl nawet instalacja gazowa nie reaguje ;/ wiec to pewnie cos z elektronika