Tak to jest własnie na tym forum ,że ludzie nie mają własnego zdania. A wielu z nowych , boi sie cokolwiek zrobić, kupić do auta bo boją sie że ktoś ich zaraz wyśmieje. !!!
Dlatego też wielu pożądnych ludzi przestało sie wypowiadać i nawet odwiedzać to forum
Widocznie brak WAM ludzie własnego pomysłu i gustu skoro, np. nie kupisz sobie takiego wisiorka do kluczyków bo ktoś napisze że to obciach !
EVOLUTION-części samochodowe
EVO-street team
edek91
przez edek91 » 2007-12-08, 00:49
THOMSON No właśnie o co ci chodzi! dzil o stylinu przecież! co ci przeszkadza że ktos sie zapyta co ktoś sądzi o tych felgach?
A co do felg to ja jestem za! sa tanie i z oponkami zimowymi a przeciez fele na zime nie musza byc full wypas
ja mam bardzo podobne, 14 cali, ET 38. dla mnie wygląda bardzo dobrze. jeśli chcesz moge zrobić zdjęcia.
za małe? kwestia gustu i nie tylko. ostatnio przyjeb... w krawężnik, na feldze minimalna ryska, boje się pomyśleć nawet, co by było gdybym miał większe
edek91 napisał(a):THOMSON No właśnie o co ci chodzi! dzil o stylinu przecież! co ci przeszkadza że ktos sie zapyta co ktoś sądzi o tych felgach?
chodzi o to, zeby nie wejsc w bloto... jak cos robisz to rob sam i z wlasnym pomyslem, a nie pytaj polowy polski co zakladac a co nie bo nigdy wszystkim nie dogodzisz. widziales, zeby wisnia, snyka, heti, rudzinski, bonczek, hetman itd itd itd pytali co maja zakladac do auta i czy bedize pasowac?? nie, bo sami robia tak ja im sie podoba a nie jak podoba sie innym, proste...