Jak to sie zaczelo ?

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2007-12-09, 13:09

ileś tam lat temu poznałem crx'a grając w pierwszą część Gran Turismo, wczesniej chyba nie wiedziałem, ze taki model istnieje :rotfl: rzadko widywało sie rexa na ulicy, a jak już sie spotkało to trzeba było sie napatrzyć :razz: no i jako, że kocham japońskie auta musiałem sobie kupić jakiegoś japona, teraz jest CR-X, ale nastepnym moim autem raczej nie bedzie honda :diabelek:
Jedzie tir, a w środku świr.

Vajzel
Forumowicz

Samochód: accord cl9 type s

przez Vajzel » 2007-12-09, 13:33

hmmma u mnie to sie przygoda niespodziewanie zaczela w sumie od 98. Sasiad mial rexa i jak raz mnie przewiozl zachorowalem potem mi przeszlo chcialem kupic motor. Pewnego pieknego ranka mojego tate kumpel z pracy przywiozl ed9 i mowi ze jest do sprzedania przejechalem sie pierwszy raz za kolkiem rexa i powiedzialem ze sie zastanowie. Bylo to 16/07.2005 kolo pokechal do domu a ja sie tylko zapytalem starszych bo troszke kaski mi brakowalo czy pozycza czy mam motor kupic no i w niedziele o 13:00 nabylem pierwsze w zyciu ed9 ;). Potem byly fajne chwile spoty zloty kupa nowych ludzi w ed9 i po 9 miesiacach daszek :cry: . Po wypadku mialem lekki uraz wysprzedalem rexa na czesci. kupilem beemke ale to nie bylo to ;). Wiec beemka na allegro sprzedala sie w dobrej cenie byl to pon . Chwytam za telefon do znajomego ze bym jakies auto potrzebowal zeby sie rozejrzal we wtorek telefon ze ma ee8 do mnie ladne seryjne i wogole no to ja do niego z kaska i autko w czwartek na parkingu przed praca :D:D no i jesst do dzis :)
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic

et= 14,761

Bonczek
Moderator

Samochód: ED9 K20

przez Bonczek » 2007-12-09, 14:35

Jak bylem w 6 klasie ktos "piszczal kolami wydajac fajny dzwiek" - jak sobie to teraz przypominam to bylo to chyba: jedyna do odcinki, 2 pod koniec a potem juz nie wiem ;)
Po 2 latach zobaczylem jakos jak stala na ulicy i juz zaczelo sie grzebanie w necie ale wtedy to kosztowaly po 20k prawie (bylem wtedy w fazie X - corrado, golf, e36, manta) no a pozniej Brodson kupil swoja furke przewiozl mnie i nie bylo odwrotu - i tak jest do dzis i jeszcze dlugo bedzie bo cos sie nie moge z nia rozstac :D

kruku85
Forumowicz

przez kruku85 » 2007-12-09, 19:19

u mnie wygladalo to tak:
jako 6-cio latek (91r) bylem z rodzicami nad zalewem w Cedzynie. rodzinka sobie siedzial nad woda a ja slyszac upalanie jakiegos auta poszedlem do drogi i zobaczylem smigajace czerwone ed9(prawdopodbnie Malego) jedno z pierwszych w pl. I tak sobie jezdil po tej drodze(a moze lepiej nazwac to wolnym lataniem ;) ), a ja jako 6-cio latek obiecalemsobie ze kiedys musze taki samochod miec. No i mam. Juz trzeci rok nam stuknie niedlugo :rotfl:

Cień696
Forumowicz

przez Cień696 » 2007-12-09, 22:39

umnie to zaczelo sie w ok 99roku gdzies na jakiejs tv byla relacja z jakiegos zlotu i pokazali ed9 ladnie zrobionego i troszke otym poopowiadali... kumpel mial neta wiec troszke poszperac mozna bylo ale ceny byly ok. 25k-20 kilka to dlamnie bylo strasznie duzo bylem troszke zawiedziony ze nie bedzie mnie stac na takie autko ale obiecalem sobie ze kiedys sie dorobie do niego w miedzy czasie jezdzilem motorkiem jeszcze bez prawka anwet hehe potem mi troszke odeszlo z racji duzej kasy za niego, pozniej kolegi tato przywiozl jednego crx'a ed9 ktory mial pojsc do wawy ale zanim go kupiec odebral to z kolegal posmigalismy nim ze 4 dni to byla masakra jak on smigal do odcinki :rotfl: i od tamtej pory bylem w amoku crxa!!! :rotfl: trafila 2 2005/6 trafila sie ed9 ale braklo mi troszke i gdyby nie moja kochana dziewczyna to bym jej niemial tak jezdzilem prawie 2 latka a pozniej przyszedl czas na ee8 ! :rotfl:
naprawde trudno sie rozstac ztymi samochodami ! crx to jeden z nielicznych samochodow ktory dlamnie posiada dusze!!!
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj ;)
784-933-899

Poprzednia strona