rzadko widywało sie rexa na ulicy, a jak już sie spotkało to trzeba było sie napatrzyć
no i jako, że kocham japońskie auta musiałem sobie kupić jakiegoś japona, teraz jest CR-X, ale nastepnym moim autem raczej nie bedzie honda 
rzadko widywało sie rexa na ulicy, a jak już sie spotkało to trzeba było sie napatrzyć
no i jako, że kocham japońskie auta musiałem sobie kupić jakiegoś japona, teraz jest CR-X, ale nastepnym moim autem raczej nie bedzie honda 
. Potem byly fajne chwile spoty zloty kupa nowych ludzi w ed9 i po 9 miesiacach daszek
. Po wypadku mialem lekki uraz wysprzedalem rexa na czesci. kupilem beemke ale to nie bylo to
. Wiec beemka na allegro sprzedala sie w dobrej cenie byl to pon . Chwytam za telefon do znajomego ze bym jakies auto potrzebowal zeby sie rozejrzal we wtorek telefon ze ma ee8 do mnie ladne seryjne i wogole no to ja do niego z kaska i autko w czwartek na parkingu przed praca
:D no i jesst do dzis 

), a ja jako 6-cio latek obiecalemsobie ze kiedys musze taki samochod miec. No i mam. Juz trzeci rok nam stuknie niedlugo 
i od tamtej pory bylem w amoku crxa!!!
trafila 2 2005/6 trafila sie ed9 ale braklo mi troszke i gdyby nie moja kochana dziewczyna to bym jej niemial tak jezdzilem prawie 2 latka a pozniej przyszedl czas na ee8 !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości