), klikasz na ten aparacik i wyswietla ci sie fotka elementu klik

. Tarcze są oświetlone także od przodu (z góry pod takim plastikiem ) zwykłymi żaróweczkami. W tym miejscu zamontowałem 4 diody UV które świecą bezpośrednio na każdą wskazówkę, aby światełko nie było punktowe to spiłowałem je na płasko. W nocy jest wszystko super widoczne
. Aha można zamontować potencjometr do regulowania natężenia świecenia diód pod licznikem - przydatne podczas jazdy w trasie w nocy gdy licznik trochę razi, a w dzień można zwiększyć. Mogę zrobić parę fotek jak to u mnie wygląda. PozdroMarTfYdOg napisał(a):a ja zapytam tak.
jakie diody do podswietlenia panelu nawiewu??
bo mi sie popalily i chce coos niebieskiego wsadzic
nie polecam!!! choc rozmiarowo sa super do oprawek i sa na 12v wiec takich mozna szukac... ale proponuje jakies dobre diody zwykłe(duze)na 12V i montowac bez oprawek raczej napewno beda dobrze swiecić:) troche mało miejsca na diode jest przy nr poziomu nawiewu off 1 2 3 4 z tego co pamietam ale powinienes sobie poradzic i tam najlepiej jakas co ma szeroki kat swiecenia bo polozenie diody jest prostopadłe do tego co chcesz oswietlic i tam gdzie regulujesz ciepło zimno proponuje dac diode o kolorze białym... ja niedługo tak zrobie jak napisałem bo tamto to lipa co teraz mam na tych zarówkach i jeszcze jedno:: u mnie co sa te pozycje nawiewu na nogi góre itp.... włacznik co jest tylko na szybe nie swieci jak inne na turkusowy tylko na biały....???? nie wiem czym to jest spowodowane??? jakas inna zarówka jest jeszcze??
) pzdr i miłej zabawy przy wymianie...
doman napisał(a):Mogę zrobić parę fotek jak to u mnie wygląda. Pozdro

tomex napisał(a):doman napisał(a):Mogę zrobić parę fotek jak to u mnie wygląda. Pozdro
dawaj kolego fotki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość