silentblock wahacza tylnego wzdłuznego. kupowałem 3 dni temu na Górczewskiej róg Lazurowej w Inter Carsie. Są jeszcze w Elit na Łopuszańskiej w kazdym Inter Carsie i w Inter Team na Myśliborskiej. Dokładne adresy można w googlach znależć. 1 sztuka kosztuje 60-130 w zaleznosci od producenta.
Pozdrawiam.
no to kupuj rozwaznie bo raczej chodzi ci o poduszke pod skrzynie ta przy chlodnicy
elementy metalowo gumowe nazywaja sie silentblock
prochowniki zaciskow (te gumki do hamulcow) lub inaczej komplet naprawczy zaciskow kupuj z autofrehn - sa bardzo dobre i tanie ok 15-18 zł na jedno kolo
powodzenia
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
silentblocki jeszcze nie - jedynie tego mi brakuje
reperaturki do zaciskow hamulcowych kupione i zmienione - cholerstwo tak sie wklada ze myslalam ze moja cierpliwosc sie wykonczy wczoraj
Reperaturki do tarcz hamulcowych kupiilam wlasnie w serwisie ale co sie okazalo - sprzedali mi zle, dzis jade oddac. Bo w sobote jak samochod stal bez kol to okazalo sie ze sa zle i musialam objechac pol wawy zeby kupic odp i uruchomic moj pojazd.koszmar.
niby serwis i powinni sie znac.
a ciekawostka
kupilam te uszczelki w serwisie a co ciekawe na opakowaniu naklejka JC
wiec oni biora z JC i wkladaja do samochodow i mowia ze orginalne HONDY
now łaśnie panna mi opowiadała jak szukała modelu CRXa dla mnie na urodzinki
wchodzi do hondy i pyta czy są może modele CRXa
- ee yyy eee yyy to ja zawołam szefa pyta szefa ...
-CRX :?: hmmm aaaa no mu nie mieliśmy nigdy CRXa :!:
poprostu rewelacja rozumiem jakby weszła do fiata i by niewiedzieli :|
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
nie wierze ze istnieja takie laski co maja zainteresowania jak monisia tzn. nie wyobrazam sobie laski umazanej po lokcie w smarach bo tak sie jej po prostu podoba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: