no czyli ogolnie to byl trup ,napewno ma podrobiona ksiazke serwisowa ze 300 tysiecy przebiegu i wogole auto nie nadawalo sie do niczego, natepnym razem takie dretwe gadki sobie darujcie wszystko wiedzacy bo az zal jak czlowiek czyta takie bzdury,a wam sie nudzi.
hehe, tak jak myślałem kolega Skrobek nikogo nie chciał zrobić w wała i auto ma już nowego właściciela. A ta padaka co Celmix widział pół roku temu za 3 koła w Szwaicarii też się znalazła i pojawi się pewnie niebawem gdzieś na rynku CRXowym. Tak chgciałem dodać, że takie posty nie są złe, tzn posty wyrażające wątpliwości na temat auta wystawionego na sprzedaż, jedynie co to można było to napisać w bardziej neutrelany sposób, np: co myślicie o tym aucie, a nie, to auto to na 100% złom. i ktoś chce was zrobić w wała. Od razy mówiłem jechać i oglądać auto.
nie otwieralem tego temtu bo nie bylo juz potrzeby. osobiscie znam Skrobka, wiem ze autami handluje ale nie jest "***" (tu sobie cos wsawcie).
pisal do mnie dzien po zamknieciu tematu ale nie bylo juz potrzeby otwierac
tym samym.. pierw ogladamy i dyskutujemy. dwa nie wiemy to nie snujemy teorii spiskowych bo jak widzicie warte to jest tyle co nic.