Te 1 gt3 mcurity 8a chyba ten ziom co ma Bandita ale jakos mi nie leza nie wiem czemu:/ a z curity 8 musial bym zobaczyc virtuala:) czy kto s=jest w stanie poswiecic troche czasu i zrobic virtuale apeluje ponownie bede wdzieczny jak tylko bede mogl to sie napewno odwdziecze
generalnie smieszy mnie jak ktos zaklada takie paszowate felgi tylko dlatego ze to MÓÓÓÓGEN a jakby to byl taki sam wzor innej firmy to kazdy by sie na nie wylał cienkim sikiem bo sa paskudne jak noc listopadowa
a na tym 1 genie bym widzial slipstream bo auto dosc kanciate i zbyt obła felga bedzie sie troche gryzc, tak mnie sie zdaje
Udalo mi sie zdobyc pare cennych fot ale nie ma wszystkich felg ktore by mnie interesowaly no i auta sa w innym kolorze:/
Jak sie widza powyzsze felgi do mojego koloru?
slipstreamów nie bierz, te felgi w ogole nie mają wygladu, sa takie z dupy, zwyczajne, 5 ramion i nic ciekawego, bierz auto x, tylko sie zastanów nad kolorem, bo czarne z czerwonym lipem to nie najlepsza opcja
moim zdaniem autoX to jednak felga o zbyt nowoczesnym designie, przez co felgi rzucaja sie bardzo w oczy a cale auto wyglada przy nich kijowo. Do 1 gena pasuje cos bardziej klasycznego: np Jmag , GT3,