To może zróbmy ogulny temat bo chyba dużó os jest ciekawych gdzie kto serwisuje :!: i niech sie kazdy wpisze :!: Co o tym myślicie :?: WPISYWAĆ SIE :twisted:
:?: ej, no panowie z W-wy, niechcecie mi chyba powiedzieć że sami sobie serwisujecie swoje crx-y , proszę piszcie bo sam szukam dobrego warsztatu, POMÓŻCIE Nowemu
Polecam warsztat w Grodzisku Maz. Serwisujemy sie tam wsumie wszyscy (Szarik, Piotrek i jeszcze 2 kolegów nie z forum któży mają CRX). Warsztat fachowy zajmujący sie tylko i wyłącznie japońskimi autami. Tel i adres podam jutro.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
WITKA ja mieszkam w centrum czyli łodzi, jest tu dużo różnych warsztatów ale ja mam swojego dobrego mechanika kolege który robi dosłownie wszystko z moim autem ja mam dobry garaż i wszystko robimy u mnie....robi tanio i dobrze w ten weekend robiłem skrzynie wymieniał mi choinke z synchronizatorami zrobił to w jeden dzień i wziął od emnie 150 zł i sześciopak żywca!!!mam też tu bardzo doby sklep z częściami,ceny są bardzo niski naprawde jak by ktoś chciał namiary to prosze sie odezwać pozdrawiam :lol:
Wtorny analfabetyzm? Czytamy i nie rozumiemy co? Warszawa .... Warszawa :?:
Ja szczescie nie mialem nic do roboty jeszcze (chlodnice sam wymienilem) ale jak cos nie halo jest to jade do pewnego warsztatu w lomiankach gdzie wiekszosc z Was balaby sie zajzec a ja zadowolony jestem. Pozatym nie wiem czy Rudolf jeszcze w tym siedzi no ale wydaje mi sie ze to zlota roczka w tym temacie. Turbo zakaldal tam shiftera sprzeglo naprawial i pewnie kilka innych rzeczy o ktorych wstydzi sie przyznac i zawsze jest zadowolony. Rudolf uzenduje tez w Łomiankach.
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior