hejka ,jak kupiłem swoje EE8 miałem zamocowane rozpórki Bomz Racing te które pokazujesz ,brakowało tylko jednej tej na przód na dół i jeśli byś kupował taki komplet to ja chętnie bym ten dół odkupił albo kupił to porostu razem z tobą
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
nic nie ociera ale jutro ci wkleję tu fotkę komory silnika i bagażnika
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Ja miałem komlet taki ebayowy od Dzej Dzeja u siebie w EE8 i mocowania pasują. Ale niestety przednia górna rozpórka, mimo, że na mocowania pasowała to przy przepustnicy było bardzo ciasno do tego "diwajsu" od ssania, który ma taki płaski łeb i wystaje nad przepustnicę. Było może 3mm luzu, ale podczas jazdy jak się silnik ruszał to zawadzało i widać było ślady obtarcia na tym diwajsie. Z rozpórek do EE8 jest OMP chyba i CUSCO robi świetne, ale to drogie i cieżko dostać. Tein chyba też ma do SiRa.
[ Dodano: 2008-01-12, 01:47 ] P.S. Miałem dokładnie takie jak te w linku
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/88-89-90 ... enameZWDVW i przycierała ta przednia górna.
Może te meganowskie są trochę inne i by nie przycierały?
co racja to racja jest tam ciasno ale silnik ma jak oddychać:)
może jak ktoś ma poduszki silnika twarde, np z poliuretanu, albo nowe sztywne, to nic nie będzie przycierać. Albo można dla lansu dokupić engine dampera, taki siłownik redukujący ruch silnika
[ Dodano: 2008-01-12, 12:25 ] WIEC JEŚLI BYŚ TAKI KOMPLECIK ZAMAWIAŁ A NIE CHCESZ TEJ DOLNEJ Z PRZODU CHĘTNIE JA OD CIEBIE ODKUPIĘ I DORZUCĘ SIĘ TROSZKĘ DO PRZESYŁKI
w baganizku syf jak u mnie te pieprzone kolo zajmuje cale miejsce a butla wystaje z miejsca i zalamuje dykte ;( ogolem syf kila i mogila, bagaznika w crx na gaz nie ma