Ja proponuje zostac przy tym co masz choć znależć taki silniczek w dobrym stanie to mało realna sprawa. Hmmm... szukaj może sam blok dostaniesz i przeżucisz bebechy a wał do szlifu jak mówisz że nie ma tragedi to pewnie wyda.
wiesz moje zdanie jest podzielone do B seri względem D czemu jak D16A8 ganiam się z Integra Type-R kolegi po dolocie i zrobieniu u niego kompletnego wydechu a u mnie z seria a więc coś chyba jest nie tak owszem tylko dostaje na 3 magicznym biegu jak to w iterku a potem juz dominuje do 210 km. Wiesz to moje zdanie że D seria też swoje potrafi.
A więc inwestuj w D z takiego powodu a pozatym gdyby to się stało w B seri to koszta były by znacznie większe co też ma znaczenie!!! Pozdrawiam...
twierdzenie że A8 nie jeżdzi mnie rozsmiesza... Nie jestem zwolenikiem D seri ale pisze to czego dokonałem integra owszem jest niesamowita ale tylko na 3 biegu bo inaczej nie przekładali by przełożenia 4 i czasem 5 bo jest zbyt krótki... Ale odbierajcie i krytykujcie jak tylko chcecie
A HP ma mniej niż po modach... Heh widzisz hamownia nie mówi do końca prawdy ale żyjcie w przekonaniu że tak... Tyle ludzi ile gustów i poglądów... Pozdrowki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości