slychajcie rozlaczajcie vtec-ki bo d seria jest lepsza , DEAIR a porownales wykres mocy i momentu d seri z b seria ? jak tak to podaj mi jeden punk w kturym b seria przegrywa ? b seria to nie tylko moc ale moment i rozklad tego momentu w funkcji obrotow , a tu b seria niesety bije d serie
sprawdziwmy twojego potworka 
DEAIR napisał(a):ile jest przypadków gdzie samochodzik bez żadnych modów biorąc 2 takie same auta robi samochodzik po wydeszku i dolociku...A HP ma mniej niż po modach... Heh widzisz hamownia nie mówi do końca prawdy ale żyjcie w przekonaniu że tak... Tyle ludzi ile gustów i poglądów... Pozdrowki
A pozniej w ogloszeniach sprzedaży dopisują sobie 15KM
190KM wiekszy moment i nieduza waga. Albo to było jakieś padło albo jechał na wstecznym :]
przema72 a ile Ty uważasz że ma b16a2 nie biore pod uwage a1
Bo się też scigałem z A1 Groobego z forum civica szybki pleksa i wybebeszony i troszke pogrzebane... I go zjadłem niezbyt dużo ale zjadlem i B seria panowie... Wpadnena ten spocik o ile czas dopisze i nie uważam że moje A8 jest przecudowne tylko mówię że nawet jeżdzi ścigałem się na maximusie z paroma rexami i niestety wszystkie dostały...
Ale co ja mogę chetnie się bym spioł z B seria...
Może jakieś propozycje...

Dr_ napisał(a):Problem w tym , że te doloty i wydeszki to czasami jest zwykłe gówno, które daja wiecej halasu niż mocy. Nie nazwałbym tego " modami" Ludzie często spawają wydech z 2,5 calowych rur bez jakiegokolwiek pomysłu wkladaja stozki i cudów oczekują A pozniej w ogloszeniach sprzedaży dopisują sobie 15KM
Pirat napisał(a):A8 nie ma żadnych szans z C6 w ITR.
seryjna C6 w EE8 wydymała moje Z5 turbo jak miałem 186HP jak chciała wiec nie pitol że seryjną A8 masz szanse Z B18C6 bo to śmieszne jest.
DEAIR napisał(a):ścigałem się na maximusie z paroma rexami i niestety wszystkie dostały...
Kamil.M napisał(a):Gabeczka ty tez sie chyba przekonales ze to a8 daje rade na maximusie juz nie pamietasz?

ale mowie zapraszam na spota staniemy ile razy chcesz na normalnym odcinku i wtedy sprawdzimy czy a8 daje rade z5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości