Ja tez musze cos spasowac do ED9 chetnie clear albo czarne. Ale jeszcze zauwazyłem ze sa dwa rodzaje migaczy ja mam te duze nie jak wiekszość ma małe. A od solniczki podejda lib civ v
Podejda a nawet jelsi bedzie maly problem to wystarczy mala "kosmetyka" i bez problemu je spasujesz... od prawie kazdego auta by ci podzeszlu moj kumpel ma u siebie od focusa w CR-ce POZDRO ziom
ale ja nie mam zamiaru nic robic kolo blachy, poprostu kupuje, w orginalne miejsce wkładam i ma wygladac good. Czyli od cvica powinno spasować wymiarowo, zatrzask zaskoczy i bedzie sie trzymać ?
Ostatnio edytowano 2008-01-21, 23:17 przez SuproTec, łącznie edytowano 1 raz
jeżeli by miało pasować z cyklu plug & play, to by każdy pasował kierunki z civica.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
na ebayu amerykanskim pisze w kierukach na blotnik ze sa od rocznikow 88-95.wiec edek i delsol powinny miec podobne zatrzaski i dlubania przy tym duzo nie powinno byc
jak nie kupie, nie sparwdze to sie nie dowiemy, ciekawe a moze ktos juz kupił i sprawdził mam nadzieje ze chociasz oprawki zarówek beda takie same, reszte da sie na piance