CUDO 
CUDO 
Lemens napisał(a):smigając taką furą bym miał wieksza satysfakcje i radoche niż jakbym miał miec Nowego Civica, albo jakis inny szrot typu Passat, SuperbCUDO

marcin_crx napisał(a):Lemens napisał(a):smigając taką furą bym miał wieksza satysfakcje i radoche niż jakbym miał miec Nowego Civica, albo jakis inny szrot typu Passat, SuperbCUDO
Ty się nie mądruj, bo Twoja nie jest gorsza

synek89 napisał(a):marcin_crx napisał(a):Lemens napisał(a):smigając taką furą bym miał wieksza satysfakcje i radoche niż jakbym miał miec Nowego Civica, albo jakis inny szrot typu Passat, SuperbCUDO
no bez kitu hehe jakby codziennie ze szczoteczka do zebow silnik szorowal![]()
2 furki sa warte grzechu
Życzę każdemu "chociaż" takiego CRXa jakiego obecnie ma Lemens

marcin_crx napisał(a):synek89 napisał(a):marcin_crx napisał(a):Lemens napisał(a):smigając taką furą bym miał wieksza satysfakcje i radoche niż jakbym miał miec Nowego Civica, albo jakis inny szrot typu Passat, SuperbCUDO
no bez kitu hehe jakby codziennie ze szczoteczka do zebow silnik szorowal![]()
2 furki sa warte grzechu
Sorry, że się powtarzam ale to był mój CRX wieć wiem co to za autkoŻyczę każdemu "chociaż" takiego CRXa jakiego obecnie ma Lemens
W zasadzie po paru ładnych latach stania w garażu u żabojada tknęliśmy w niego drugie życie prawda Lemens?
Jeszcze raz podkreślę, że bardzo się cieszę, zę trafiła właśnie do niego. Chłopak dba o nią lepiej niż ja. Autko jest tego warte. Zaraziłem go manią - manią na serię
Co prawda to prawda, Haneczka przeżywa obecnie drugą młodość 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości