soundmaniac napisał(a):ti1 toyo sa jeszcze na wode w miare ok
podaj linka do tejze ciekawej opony

dymek1988 napisał(a):soundmaniac, jesli to ta sama oponka to na allegro bajecznie tanio
http://www.hpt.pl/index.p...emart&Itemid=30
t1s sa ekstra a t1r jeszcze lepsze
) ale cos za cos ,chociaz nie narzekalem na mokrym na te toyo, ale mogly by byc troszke lepsze. ale na suchym sie jezdzi szybciej wiec nie maco szalec
) a scieralnosc?? hmm to zalezy
sa troszke glosne , ale najlepiej wejdz sobie na www.opony.pl i tam sa recenzje uzytkownikow. ja juz podjałem dycyzje co do kupna opon. ale zobaczymy jaka pogoda bedzie albo w lutym albo w marcu trzeba bedzie juz wszystko dopiac na ostatni guzik.gruby126p1 napisał(a):dobra podepne sie pod temat, jak spisuje sie T1R i T1S na mokrym, na suchym?? bo zastanawiam sie nad tymi oponkami, i jak z ich zywotnoscia?? jak mozecie przedstawcie mi ich wady i zalety
w1c10 napisał(a):ProSport ?
Są to opony bieżnikowane z jakiejś gumy z angli. Dzwoniłem do tej firmy, niby super hiper, niby duży drifterów używa tych opon itp. Cena około 150 zł za sztuke + wysyłka, niby dużo lepsze niż nowe
polkar napisał(a):w1c10 napisał(a):ProSport ?
Są to opony bieżnikowane z jakiejś gumy z angli. Dzwoniłem do tej firmy, niby super hiper, niby duży drifterów używa tych opon itp. Cena około 150 zł za sztuke + wysyłka, niby dużo lepsze niż nowe
Nie chcę się narzucać, ale chyba warto dopłacic 25zł do NOWEJ opony ZNANEJ firmy np TOYO niz kupic opone bieznikowana...
a ja potrzebuje więcej opon niż tylko jeden komplet toyo
już widzę, że po 175 zł za sztukę sprzedajesz, może jakaś promocja dla forumowiczów
? na allegro także można po 175 zł kupic + koszty wysyłki 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość