po krótkiej rozmowie z Prezesem "Klubu Honda Śląsk" uzgodniłem z nim zaproszenie dla Rexów na wyjazd do Katowic na "patelnie" i
Ich spoty odbywaja sie raz w miesiacu dzieki czemu maja spora frekwencje na spotach udział w wyjezdzie jest dobrowolny ; pojedzie ten kto bedzie chciał i da rade oczywiscie Pojedzie jeszcze Klub "Prelude Team Poland" z Krakowa oraz mam nadzieje ze znajedzie sie Kilka Hond z Malopolskiego Klubu Hondy Liste chetnych prosze wpisywac ponizej jezeli bedzie zainteresowanie ze strony Rexów to miejsce i godzine wyjazdu z Krakowa jeszcze dogadamy pozdrawiam
Ja tam z krakowa nie jestem ale bede i jestem prawie zawsze na spocikach na patelni jest naprawde fanie wesolo i wogole jak cos to rowniez zapraszam CRX CREW tez sie zjawi
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic
cholera jak bym byl;a w kraju to nawet bym na butach pofrunęła mysle ze jak bedzie jeszcze kiedys takie zaproszonko to na pewnoz niego skorzystam o ile sie sama wczesniej nie wprosze jedzcie i róbcie foty . ( zwłaszcza solek )
zgadza sie spoty na KHS sa zawsze w 2 niedziele miesiaca ale ten spot jezeli beda chetne osoby na wyjazd Prezes klubu przesunie na 3 SOBOTE miesiaca i byc moze połaczy z impreza walentynkowa w "Spizu" dlatego zbieram chetnych
To bardzo dobry pomysl na spot, integracja klubów KHŚ, PTP, Crx.info Mysle, ze bedzie nas duzo PS.Ender, smigasz Solka po Tychach ? (spogladajac na avatar)
Pozdro
Noo odnośnie patelni to ja też chyba będę.
Arobb9, bardzo nieczęsto się to zdarza, ale zdaje się że już kiedyś na PW na honda.slask ci dokładniej pisałem co i jak
najpiekniejsza muzyka: b16a2 w 5500-8200 rpm, i to x2 ]:->