Właśnie zaczynam szukać czegoś takiego powoli.

pisac wam prawde pomagac to sie wpier opierdalacie i jeszcze takie inne...chcieli wiedziec jaka jest prawda?to wiedza! I sie zamknac..
Jak nie to myslcie sobie dalej czy naprawde przyjechala na wlasnych kolach czy na lawecie:)pozdrawiam was serdecznie! 

_TrotyL_ napisał(a):Swoją drogą co to za różnica czy auto przyjechało o własnych siłach czy na lawecie??
Mam zamiar kupić, dzwonie, jade ogladam i stwierdzam: biore albo nie.
Dla mnie bez rożnicy, mogl nawet helikopterem przyleciec wazne zeby byl OK.
(widze, ze cos sentyment do srebrnej pozostal
)
ja sobie zapisalem numer do kolesia... bo tez bede planowal przez niego crke sprowadzic
...
i napisze ;] ale to nie jest pewne bo ciezko z kasą ostatnio u mnie ;]
Sebass_crx napisał(a):No więc ten pan sprzedaje auta zza granicy... od kilku lat juz sprowadza crx... kilka miesiecy temu pisaliscie o ee8 zielonej taka byla od tego goscia... zapewniam Was ze crx sprowadza na wlasnych kolach..gdyz koles robi takie akcje... ma swoja cerke...bierze papiery i tablice oraz naklejke na szybe;)(bo ma dwie:P) i zaklada i jedzie z niemiec wozem na polskich blachach... zadko jest tak zeby policja sprawdzala nry nadwozia...wiec nie ma problemu... o ile wiem przyprowadzil tak juz kolo 10crxto tyle... moze dodam jeszcze ze koles bardzo wporzadku mozna sie naprawde z chlopakiem dobrze dogadac:)
Taki sposób jest taniutki, ale ryzykowny, może nie tyle ze względu na kontrole, co sytuacje w której będzie jakiś dzwon itp... W każdym razie dla kupującego nie ma to znaczenia o ile na badaniu technicznym nie poda tablic i powie że auto na lawecie przyjechało bo jak widzą że były żółte blachy to żądają papierów na to!!Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości