Na zdjeciach wyglada na prawdziwa igielke. Czesci spasowane, lakierek jakby nowy.
Co sadzicie??
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4233654
Kamil.Marta napisał(a):Ktoś z forum kupił jakiś czas temu od tego handlarza auto i jest zadowolony, ale z tego co pamiętam to te auto było uszkodzone ( postaram sie wieczorem znaleść ten post ), a na marginesie to z zewnątrz auto wygląda dobrze, w środku troszkę przyniszczone.

brałem auto od tego typa jak tu słusznie już parę osób zauważyło
Jedna osoba z tego forum oglądała tą czerwoną... ale co i jak to albo ta postać sama napisze
albo nie 
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):Wiem że ma czarną której nie może sprzedać i raczej szybko nie sprzeda... wszystkie inne lecą mu szybko![]()

Lee Shek napisał(a):Ogolnie koles jest z moich rodzinnych okolic i calkiem blisko by mi bylo czasami wpasc i zbadac co tam ma bo zreszta sam szukam solki
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):Lee Shek napisał(a):Ogolnie koles jest z moich rodzinnych okolic i calkiem blisko by mi bylo czasami wpasc i zbadac co tam ma bo zreszta sam szukam solki
w tej chwili podobno ma 3sztuki VTI ... czarna ma napewno lexus looki z tyłu te najbrzydsze i cos napisane na tylnej szybie ...
Widziałem tez zółtą S2000, ładna była, zadbana, troche wilgoć siedziała od wewnetrznej strony dachu, ale wnetrze i silnik czyste, zadbane. Stała tez Mazda Rx8. Fajne rodzynki... 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość