Perelka? czy sciema?
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

kileros2
Forumowicz

Perelka? czy sciema?

przez kileros2 » 2008-02-05, 15:36

Na zdjeciach wyglada na prawdziwa igielke. Czesci spasowane, lakierek jakby nowy.
Co sadzicie??

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4233654

Kamil.Marta
Forumowicz

Re: Perelka? czy sciema?

przez Kamil.Marta » 2008-02-05, 15:50

Witam
Ktoś z forum kupił jakiś czas temu od tego handlarza auto i jest zadowolony, ale z tego co pamiętam to te auto było uszkodzone ( postaram sie wieczorem znaleść ten post ), a na marginesie to z zewnątrz auto wygląda dobrze, w środku troszkę przyniszczone.

Pozdrawiam Kamil

Teo_dor
Forumowicz

Re: Perelka? czy sciema?

przez Teo_dor » 2008-02-05, 15:53

Kamil.Marta napisał(a):Ktoś z forum kupił jakiś czas temu od tego handlarza auto i jest zadowolony, ale z tego co pamiętam to te auto było uszkodzone ( postaram sie wieczorem znaleść ten post ), a na marginesie to z zewnątrz auto wygląda dobrze, w środku troszkę przyniszczone.

To prawda czytalem o tym :)
Pozdrawiam Cie [you] ;)

pirul
Moderator

przez pirul » 2008-02-05, 17:46

kileros2 napisz do Diupsa, on ma solke od tego goscia, ta podobno od wrzesnia byla szykowana i skladana na sprzedaz wiec kto wie co to jest :/ cena z kosmosu w kazdym razie daje glowe, ze nie warta bo widac jak odpicowana na handel
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

kileros2
Forumowicz

.

przez kileros2 » 2008-02-06, 13:36

Pirul Ja mam swoja perelke:) Ta zainteresowany jest kumpel, bo na zdjeciach wyglada kozak, ale jak wiemy co na zdjeciach piekne nie zawsze w realu tak wyglada....

insane
Forumowicz

przez insane » 2008-02-08, 14:36

Glosniki w drzwiach zasluguja na pewno na uwage ; - )

Moim zdaniem odpicowana na handel, ale pojechac zawsze warto, jesli nie macie daleko ;)

BiG BoSs
Forumowicz

przez BiG BoSs » 2008-02-08, 14:51

stare jest dobre wino i skrzypce radze ci nie nastawiać sie na perełkę z rocznika 93, jak każde auto z tych lat pewnie ma już za sobą przygody i trzeba w nie wsadzić trochę kasy zęby przez jakiś czas służyło;)
To nie my wybieramy Honde CRX to ona wybiera nas!!!

Diups
Moderator

przez Diups » 2008-02-10, 01:40

Ja powiem tak :) brałem auto od tego typa jak tu słusznie już parę osób zauważyło
sprzedał do tej pory chyba z 6 del soli... każdą lekko podpicowuje... przywozi przerysowane, zaniedbane w srodku albo cos... ale ogolnie ja nie narzekam (może mi się trafiło). Wiem że ma czarną której nie może sprzedać i raczej szybko nie sprzeda... wszystkie inne lecą mu szybko :) Jedna osoba z tego forum oglądała tą czerwoną... ale co i jak to albo ta postać sama napisze :) albo nie :)
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
[/center]

Lee Shek
Forumowicz

przez Lee Shek » 2008-02-16, 22:46

Diups napisał(a):Wiem że ma czarną której nie może sprzedać i raczej szybko nie sprzeda... wszystkie inne lecą mu szybko :)

Pytanie ktora to jest ta ktorej nie moze sprzedac?? i dlaczego?? Ogolnie koles jest z moich rodzinnych okolic i calkiem blisko by mi bylo czasami wpasc i zbadac co tam ma bo zreszta sam szukam solki

Diups
Moderator

przez Diups » 2008-02-16, 23:01

Lee Shek napisał(a):Ogolnie koles jest z moich rodzinnych okolic i calkiem blisko by mi bylo czasami wpasc i zbadac co tam ma bo zreszta sam szukam solki

w tej chwili podobno ma 3sztuki VTI ... czarna ma napewno lexus looki z tyłu te najbrzydsze i cos napisane na tylnej szybie ...
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
[/center]

Lee Shek
Forumowicz

przez Lee Shek » 2008-02-16, 23:35

Diups napisał(a):
Lee Shek napisał(a):Ogolnie koles jest z moich rodzinnych okolic i calkiem blisko by mi bylo czasami wpasc i zbadac co tam ma bo zreszta sam szukam solki

w tej chwili podobno ma 3sztuki VTI ... czarna ma napewno lexus looki z tyłu te najbrzydsze i cos napisane na tylnej szybie ...

O VTI to musze go odwiedzic...

A co do tej czarno to sie domyslam ze to ta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3198496 nie napisales co z nia nie tak??

polkar
Administrator

Samochód: del Sol

przez polkar » 2008-02-16, 23:53

Na tą czerwona VTi to ja się czaiłem, byłem ją oglądac, miałem ją kupić, tylko swojej solki nie zdązyłem sprzedać. Mam dośc fajny kontakt z tym gościem, wiadomo, że handlarz, ale raczej spoko koleś. Podpisowywuje troche te swoje auta, niektóre warto brać...
Ta czerwona VTi z el dachem i czerwonymi kołami była watra dobrej ceny, no moze nie tych 18k, ale ciut mniej. Dzisiaj, czyli w sobote po południu sam koles do mnie dzwonił, że ma kupca na VTi i pytał się czy ją biorę bo ma klienta na miejscu z zaliczką. Niestety musiałem odmówić, gdyż mam swoją solkę nie sprzedaną. Także okazał się w porządku. Ta czerwona była delikatnie usazkodzona, widziałem fotki, poza tym miała komplet dokumentów. Jestem troche wkur.... no ale cóz takie życie. Trzeba mieć gotówke w kieszeni i interesy mozna robić ;)
Z tego co widziałem na placu to ma jeszcze jedna czarną VTi, ale pobieznie tylko ogladałem, na pewno jnie jest taka ładna jak ta czerwona za 18k
stały tam tez inne solki ESi, ale nie ogladałem ich za bardzo, bo mnie interesuje tylko seria B16
Koleś ma duży dostęp do marki Honda na zachodzie. Jak byłem, to na placu stało 6 pralek :rotfl: Widziałem tez zółtą S2000, ładna była, zadbana, troche wilgoć siedziała od wewnetrznej strony dachu, ale wnetrze i silnik czyste, zadbane. Stała tez Mazda Rx8. Fajne rodzynki... :ok:
HOTMOT.pl