mysle ze Krakow bylby za ... i dopisalo by nas trochu

rudzinski napisał(a):ja mam jedno, zasadniczo proste pytanie: kto ten zlot w kielcach zorganizuje?
dodatkowo kalendarz zloto jest dosc jasno okreslony, zlot wiosenny otwierajcy sezon, w okresie wakacyjnym warszawa, okolice wrzesnia zamkniecie sezonu.
mnozenie zlotow = mniejsza frekfencja = mniejszcze zainteresowanie = wyzsze ceny za noclegi itd itd itd
Raflo napisał(a):uwazam że ci co byli w tamtym roku na tym zlocie bawili sie switnie wiec nie mozna im odebrac tej zabawy w tym roku
polkar napisał(a):Raflo napisał(a):uwazam że ci co byli w tamtym roku na tym zlocie bawili sie switnie wiec nie mozna im odebrac tej zabawy w tym roku
Ci co byli w tamtym roku i bawili się świetnie to bedą się bawić swietnie na innym zlocie, dajmy nab to w Warszawie. A jednym z tych bawiących się swietnie jest rudzinski i to on w tym temacie trafnie podsumował wszystko co i jak.
Jesli ktos jest w stanie zorganizować coś w Kielcach, to nie ma sprawy, mozna się za to brać, Raflo, masz pomysł, to organizuj, bo samo pisanie o tym na forum nie wystarczy.
kazdy mysli ze to bulka z maslem
mi tam dwa w roku w zupelnosci wystarcza, jak chyba wiekszosci bo tylko nieliczna garstka zaliczy 3 zloty w roku
peace

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości