Panowie
Inne kluby wynajmują tor w Poznaniu, może tak my wynajelibyśmy sobie tor na parę godzin. Zebrać ekipę , kasę i ............. pośmigalibyśmy sobie na torze, można by się wyszaleć, zamiast jeździć po ulicach i przed policją spieprzać , to tam dowoli można by pohulać. Niewiem czy to dobry pomysł ale ja z kolegą który kupił sobie Calibrę Turbo 4x4 mamy zamiar tam coś spróbować, myślę że jednak zebrać się na wspólny wypad to chyba całkiem dobry pomysł :?:
po co odrazu na cały dzień, myślę że 6 godz. wystarczy, jakby co to mogę zająć się wywiadem co i jak i organizacją..................... oby chętnych się trochę znalazło, od jutra dzwonię i pytam kiedy wolny termin
marcin77 poruszał ten temat na spotach w wawie ale wlasnie jakos upadał !!! jest napewno tańszy tor w Lublinie cos ok 1500 zł za cały dzien tak ja civic-ki wynajeły i cały dzień z instruktorem śmigali ... chyba za tyle wynajeli tor na cały dzień! ale dla pewności niech sam napisze !
Ale czy tor Lubelski to nie jest przypadkiem tylko kartingowy tor, ponadto nawierzchnia jest chyba z płyt betonowych. Ale jest jeszcze lotnisko gdzieś pod Rykami, o ile wiem jeździ tam klub Porsche, wstęp wolny i można pośmigać. Kiedyś w necie widziałem info jak tam dojechać. Poszukam, popatrzę.
jak ktos chce startowac na poczatku sierpnia bedzie ALT druga eliminacja. jest to organizowane przez SSS teraz było tez 3lipica dzien po rownoleglych.koszt okolo 200zł a w tym karetka straz pomiar czasu fotokomorkowy.a i silna konkurencja.dotego hondy lubia sie przegrzewac.hamulce raczej daja rade przynajmniej v-tecowe
taki ALT fajna rzecz, tylko tam za te dwie stówki to 4-5 kółek było i koniec
ale i tak miałem jechać, tylko robota zatrzymała ...
jak sobie sami zrobimy to mozna smigac i smigac
DO OSTATNIEGO OKTANKA.... :twisted:
DO OSTATNIEJ OPONKI.... :twisted:
a teraz wszyscy juz pomalutku zbierają sie na spocik :kij:
20:45 - wola park
21 - wiadomo gdzie
Ostatnio edytowano 2005-07-14, 19:37 przez marcin77, łącznie edytowano 1 raz
pozatym watpie by wpuscili kogokolwiek obcego a co dopiero cala bande crx za duza odpowiedzialnosc.juz predzej mozna wynajac tor kielce mała petle 400zł/h
Może tor poznań w czasie zlotu w Gorzowie, bo jak bym miał znowu 500 km jechać do poznania poraz kolejny to już załamka. Pomysł mi sie podoba - bardzo chcę pojeżdzić po toże na swoim zawiasie i w spokoju sięwyszaleć.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
TOR KIELCE
1godz. - 400 zł + Vat Mała petla (owal) 1140m długości
Zabezpieczenie medyczne nieobowiązkowe
Wszystkie weekendy do końca roku zajęte, wolne terminy to w środku tygodnia.
TOR POZNAŃ 1godz. 580zł + Vat 1godz. Karetki z lekarzem 130 zł ( niedopytałem czy +vat)
6 sędziów (groszowe sprawy wg. rozmówcy - jakie ustalę jutro)
Jazda po dużej pętli. Rozmówca coś wspominał o jakimś spotkaniu Hondy we Wrześniu ( padła propozycja o podłączenie się)
Terminy (weekendy) we wrześniu są (jutro będzie bardziej szczegółowo)
Reszta zależy od nas samych. Myślę że, by wyjazd miał sens to trzeba zebrać minimum 20 uczestników z furkami, tor wziąść tylko dla siebie na 5-6 godz. i można się wyszaleć.
Jutro jak coś więcej będę wiedział to coś napiszę.
Aha i jeszcze jedno - WPISUJCIE się kto miałby ochotę.