Czy to nie auto, które sprzedawał Mycha (ze 2-3 miesiące temu) za niecałe 5k? Zna ktoś to auto?
Nawet fajnie się prezentuje, teraz mam na niego ochotę, ale cena nie ta chyba.
Nawet fajnie się prezentuje, teraz mam na niego ochotę, ale cena nie ta chyba.

Miaziu napisał(a):od jakiej Hondy ma kierownice ?

na allegro pojawilo sie pelno jakis cerek od 3000-5000okolo i nie wiem ... ale chyba idealy to nie są... swoją drogą crxy chyba nie spadly na cenie a ludzie raczej nie maja pieniedzy i szukaja jakis taniosci i mega okazji... sam wiem po sobie bo chce sprzedac auto ale mam juz dosc telefonow z ofertą czy sprzedam za 4, 5tys ... a wracajac do tematu to wydaje mi sie ze cerka godna uwagi..jak cos to moge podjechac zobaczyc bo mam bardzo blisko do kolegi... poza tym gosc jest zarejstrowany na forum jesli sie nie myle...
samochod sprzedalem za 4500zł z rozwalonym zawieszeniem i blaha kiepska.Auto jezeli chodiz o strone techniczna uwazam ze ok ale najwiecej na ten temat wypowiedziec sie moze jeszcze wczesniejszy wlasciciel (yotuze)
ogolnie bylo duzo do zrobienia w aucie i jezeli mam byc szczery mysle ze z cena troche poplynal
ale jest do negocjacji
ciekawe jak duzej
auto oleju nie bralo i mysle ze kolega ktory kupil odemnie nie skatowal go przez ten czas
Fajne auto
a prawda jest taka ze gdyby ktos z was ja wtedy odemnie kupil za 4500zł to mysle ze za 3500zł mozna bylo ja doprowadzic do takiego stanu
czyli razem 8
Naprawde polecam auto bo ladnie jezdzilo
naprawde fajne auto
tak wygladalo przed sprzedaza umyte i odpicowane 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości