. moc seryjna, max + 10%. auto uzywane do sportu. co do zmielenia to czytalem ze sie zdarzalo w pierwotnej wersji, teraz juz to poprawili, chociaz mam swiadomosc ze to nie quaife. duze przebiegi mnie nie interesuja, wazne zeby pasowalo i dzialalo. 40mm czyli chodzi o srednice polosi jak rozumiem? chyba takie wlasnie mam ale sprawdze. gdzies wyczytalem ze trzabe zmieniac na polosie bez srodkowej, czyli jedna krotka i jedna dluga ale nie wiadomo dlaczego.
pozdrawiam
bzyq2001 napisał(a):co do tego mielnia - sprawdzales?? dziwne ze duzo ameryknow robi na nich po 30tys km w 500km samochodach i jest wszystko ok, a ze jednemu sie zmielilo i ktos tam przecyztal na H-T ze sie zmieliala i napisal na polskim forum - i juz fama niesie, nie spr nie pisz tego co piszesz
a co do pytania stefa, jak masz lozysko 40mm to bedzie pasowala, nie iwem jakie moce planujesz, ale nie lepiej do dupowozu kupic phantom gripa- nie martwisz sie ze nie bedzie pasowac i tansze duzo

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości