Edek za 10k:)
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

stoma

przez stoma » 2008-02-25, 19:43

Pozwólcie, że się wypowiem jako aktualny właściciel i sprzedawca auta.

Mycha- pytanie do Ciebie: jakiemu rodzajowi wypadku uległ ten CRX? Bo przecież kupiłem je jako bezwypadek... Zmieniłeś zdanie?
Na moje oko (po kompletnej rozbiórce) auto zaliczyło lekką stłuczkę tyłem, ale została wymieniona klapa, zderzak pospawany. Pod zderzakami żadnych śladów bicia, wszystkie zgrzewy oryginał, podłużnice calutkie. Wymieniony został też przedni błotnik (skopany przez dzieciaki na parkingu, jak mówiłeś)

W opisie aukcji powtarzam informację na temat skóry uzyskaną od Ciebie- podobno rok temu siedzenia obszyte, więc nie uznaję ich za "stare". Każdemu kto pyta odpowiadam, że poprzedni właściciel zakładał skóry.

Autko kupiłem dla siebie, nie żałowałem kasy na renowację. Trafił się inny samochód więc ten pójdzie w następne ręce. Uczciwie mogę powiedzieć, że 4 tysiące w niego zainwestowałem. Jedyna rzecz która została do zrobienia to piaskowanie i malowanie felg, planowałem to zrobić na początek sezonu. Nie jestem żadnym handlarzem, chcę odzyskać zainwestowane pieniądze. Jak dobrze wyczytaliście: cena do negocjacji.

Pozdrawiam

przem
Forumowicz

przez przem » 2008-02-25, 19:55

stoma, graty za checi, czas i pieniadze wlozone w renowacje ed-a :) pochwal sie co teraz masz na oku:)?? jakby co to u mnie pod domem kupowales auto :)
eat | sleep | ..........crx

Mój feedback

forum/viewtopic.php?t=63674
REPERATURKI PROGOW--- BLOTNIKOW---- I WLEWÓW PALIWA do CRX-A IIgen u mnie :)

Mycha
Forumowicz

przez Mycha » 2008-02-25, 20:24

Ja nigdy nie powiedzialem ze bylo bezwypadkowe :) tak jak zauwazyles bylo walniete w tyl i to ze jest to wszystko zrobione nie oznacza ze jest bezwypadkowe.No a skory jezeli uznajesz ze sa nowe to ok myslalem ze znowu obszywales bo tak wynika z tego co napisales :) i jeszcze tylko interesuje mnie co masz na mysli piszac ze nowa elektryka ?? :) ogolnie auto tak jak mowilem godne polecenia i mysle ze ceny tez :) pozdrawiam

Damian666
Forumowicz

przez Damian666 » 2008-02-26, 21:10

z tego co wiem to auto mialo pozadnego dzwona w przod...

przem
Forumowicz

przez przem » 2008-02-26, 21:11

Damian666, a skad Ty to wiesz?? :szok: :szok: pierwsze slysze :szok:
eat | sleep | ..........crx

Mój feedback

forum/viewtopic.php?t=63674
REPERATURKI PROGOW--- BLOTNIKOW---- I WLEWÓW PALIWA do CRX-A IIgen u mnie :)

Mycha
Forumowicz

przez Mycha » 2008-02-26, 21:12

no to mnie teraz tez zaciekawiles :) bo ja o tym nie slyszalem

Poprzednia strona