Ktos sie moze orientuje gdzie moge kupic najlepiej oryginalna antene automatyczna do Del Solki ? Moze byc uzywana. Oczywiscie nie interesuje mnie zakup anteny w aso Honda gdzie chca za nia 700zł....
Mam pytanie, ma ktoś zdjęcie oryginalnej anteny?? Ewentualnie orientuje sie ktoś czy duzo jest zabawy z zamontowaniem jakiejś uniwersalnej i czy w ogóle warto (jakość sygnału, odbiór).
Z góry dzięki za pomoc.
Skoda Octavia 2001r - OCCIA
CRX Del Sol 1992r (fura żonki )
wszystkie podroby ci padna szybko:] ja zamowilem z ebayu. zaplacilem cos okolo 19$antena i 10$przesylka. Tylko antene po dwoch miechach szlak trafil:D i juz sie nie chowa. W dodatku jest troche piepszenia sie z wymiana tej anteny ;/ Jedyne w miare dostapne miejsce to rozkrecic te plastiki za kierowca i tam sprobowac;p
Generalnie to zastanawiam sie nad wywaleniem całkiem tej anteny i zamontowaniem gdzieś krótkiej na stałe, coś w stylu nowych Passatów, Octavii czy Golfa. Musze jeszcze przymierzyć jak będzie wyglądała na tym pałąku za kierowcą i czy nie będzie przeszkadzała przy zdejmowaniu dachu.
Skoda Octavia 2001r - OCCIA
CRX Del Sol 1992r (fura żonki )
luky8 napisał(a):Musze jeszcze przymierzyć jak będzie wyglądała na tym pałąku za kierowcą i czy nie będzie przeszkadzała przy zdejmowaniu dachu.
ja tak mialem bo na blotniku zaspawana, nie przeszkadzala w zdejmowaniu dachu bo mialem krotka (chyba ze masz transtop to nie wiem) a jak chcesz zobaczyc jak wygladala odezwij sie na pw podesle Ci fotki
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
sprawdz sobie mierniczkiem na ktorym kabelku w kostce jest podawany sygnal jak sie antena wysuwa i juz bedziesz wiedzial, tak mniemam
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project