no w tym trakcie jakbym mial podjechac golfem II to na bank wasze samochody wypadna conajmniej lajtowo... a wogole na dzisiejszy dzien bedzie jakis crx <lol> a wogole gdzie ten zlocik i kiedy wiadomo cos??
Wiecie co, glupia sprawa wyszla, ale zapomnialem, ze 8 marca kumpel ma przysiege, no i dzien kobiet jest i wydaje mi sie ze bezpieczniej bedzie spedzic go ze swoja panna niz crx-ami, wiec 8 odpada zdecydowanie.
Proponuje w takim razie 9 marca, tylko teraz potrzeba takiego miejsca, zeby wiekszosci wygodnie bylo...
Propozycje?
Wiec jest tak: Przez lotnisko przebiega droga publiczna wiec wjazd bez problemu, póki nie robisz na lotnisku totalnej bardachy to nikt się nie czepia. Jak raz na zlocik przyjechało ok 200-300 aut i koło 700 ludzików to przyjechała Policja, ale pogadali z nami i pojechali bez dymu. Więc jest ok
kurcze ale mi nie pasuje ten weekend 9 marca... wyjezdzam na weekend z dziewczyna za granice wiec nie dalbym rady... a bardzo bym chcial sie tam znalezc...
To proponuje przeniesc ten spocik na 15, 16 marca (ostatni weekend przed swietami), bedzie troche czasu na spokojne zaplanowanie i doprowadzenie aut do stanu uzywalnosci Bo tak na dobra sprawe swojej tez nie powinienem jeszcze ruszczac
Co wy na termin 15, 16?
no ten termin mi bardziej pasuje:D i moze juz moj rexiu bedzie na chodzie:)
[ Dodano: 2008-03-03, 11:08 ] a wogole mam pomysl o utworzenie naszej wlasnej grupy bo z tego co widze nie ma zadnej z dolnego slaska np. Wroclawia (oczywiscie chodzi mi o te forum) co wy na to??
To wiecie co, mam prosbe
Wpiszcie sie pod tym postem, ze chcecie brac udzial w spocie i faktycznie mozemy uderzyc na lotnisko w krzywej
Tylko chcialbym wiedziec ile osob bedzie, zeby na darmo nie jechac
Pozdrawiam