Rex jak narazie ma zdjęte: błotniki, listwy, progi, zderzaki, lampy, szyber z konstrukcja, pol wnętrza, pokrywę zaworów itd:) szykuje go pod nowy lakierek.
hehehehe nie no za to juz bys zostal obrzucony tymi kamieniami.... nie naduzywaj loga hondy nadaremno pierwsze przykazanie hondzistow (a tak naprawde przed chwila to wymyslilem)
Hejo, pozwolilem sobie nas troche podliczyc i wyszlo mi ze w najlepszym razie bedzie nas ponad 15 aut Szykuje sie calkiem niezly spocik, jezeli mi sie uda to wyciagne ze soba kolesia z kamerka wiec i moze z tego cos ciekawego wyjsc, wiec pucowac auta i zaprezentowac je jak najlepiej.
A teraz formalnosci, ktory dzien lepszy? Sobota, czy niedziela? No i jaka godzina, co?
no no chlopaki widze ze sie kreci jak fundusze pozwola to bede jak to moi staruszkowie mowia "jak sie nie ma miedzi to sie na dupie siedzi" , a jesli mozna wiedziec gdzie to lotnisko jest dokladnie, gdzies kolo bolca ??
no nie daleko... zjezdzasz na autosrade w krzywej w strone niemiec i daj boze jest to pierwszy zjazd i jestes na lotnisku... ale moze zrobimy tak ze sie ustawimy kolo "koguta" przy zjezdzie w krzywej na autostade i z tamtad smigniemy na lotnisko co wy na to?? oczywiscie mowao tych osobach ktore nie wiedza gdzie to dokladnie jest...
Hej, Jelenia Gora to sie ustawia pod matexem o godzinie 11 i jedzie cala kolumna, wiec kolo 12 bedzie juz na miejscu
Z Jeleniej bedziemy jechac trasa omijajaca Boleslawiec, wiec spotkamy sie dopiero na miejscu
Ja proponuje zebyscie tez byli w okolicach 12 juz w Krzywej
Jezeli trzeba to mozemy sie ustawic gdzies po drodze (Ja teraz nie pamietam, ktoredy dokladnie bedziemy jechali, ale zawsze moge komus z forum podac swoj nr koma to sie dogadamy kto chce moj nr niech napisze priva ;P
Pozdro