a ja niestety sie nie zjawie bo zmieniły moje plany urlopowe i brak gotówki mnie ogranicza , ale moze jest ktoś chętny na urlop na ukrainie? dokłanie jedziemy na krym , fajnie by było jechac wiekszą ekipą, jak cos to piszcie podam wiecej szczegółow ,pozdro
gadalem dzis z wisnia i... kurde bede chyba dopiero od soboty ale wpadne :mrgreen: obawiam sie tylko ze na jeden dzien :? zobaczymy... moze sie cos w pracy wymysli to bede na dluzej
Sprawa jest taka,miejsca jeszcze są w domkach jak pojade to zrobie zdjecia i podskocze obok do hotelu(zapytać czy oni mają jeszcze miejsca w pokojach). Zajebiście by sie złożyło bo jest jakaś grubsza impreza w tym czasie na tych błoniach ;koncerty itd. Wiec można byłoby ustawić sie gdzieś w fajnym miejscu i pokazówke zrobić dla ludzi,a spaceruje ich tam mnustwo gdy są tego typu imprezy.
Jest jednak inny problem !!! prawdopodobnie ja bede musiał wyjechać za tydzień i nie bedzie mnie w tym czasie w BB , wróce w połowie sierpnia. I co teraz? :?:
Wyjscie jest ,bo moge zapytać koleżanki Ewelinki(czarny crx,amerykanska werja) czy wziełąby na siebie obowiązki organizacyjne.
I teraz nie wiem na czym stoimy.
no to fajnie - ja staje na głowie aby zorganizować kase na ten wyjazd a Ty tutaj taki numer odwalasz ??? Wiśnia !!!!! narobiłeś smaka to teraz postaraj się nas zadowolić i pozdrowienia dla Eweliny
Jak zorientuje sie do kiedy trzeba zaliczke to podam nr konta .Nie wiem jeszcze mój czy Ewelinki.
W sumie to zostaje mało czasu wiec proponuje by wpisywać kto przyjedzie.Kilka osób juz sie zapowiedziało wiec powtarzam kto obiecał przyjazd:
Dedmike + urocza kobieta
Gumiś + zajebista żona
Kuli + swój skarb
Tomi + jego gwiazdeczka
Davids + laseczka
Mały+ coś
Rudziński+0?
Ven -jeszcze nie wiadomu.
Jeszcze ktoś?
Byłem właśnie obejrzeć te domki z Ewelinką.Obok domków jest miejsce z ławkami wokół miejsca na ognisko.W razie złej pogody jest bar w stylu góralskim (należący do tego samego "campingu"),jest w nim spora sala s kominkiem ,lane piwo(Lech -chyba -3,5zł).
Domki wyglądają w ten sposób :jest kilka stopni mały balkonik i wejscie do domku.Na dole jest jeden pokój 3 osobowy,obok tak jakby przedpokój ze stolikiem i krzesłami,z przedpokoju po schodkach na 'pieterko' tam są dwa pokoje 2 i 3 osobowy.
Warunki,hmm nie jest to hotel tylko domek (cena za noc też nie jest wygórowana jak i warunki) ale jest czysto i prosto.Jeśli ktoś narzekał na warunki w Świebodzinie-to tutaj mu sie nie spodoba;). Chce by była jasność sytuacji.
Jedyny problem to toaleta, znajduje sie poza domkiem jest wspólna,jest prysznic itd.
Jest parking na noc zamykana brama zaraz przy domkach.
A "ode mnie macie" basen ,głębokość ok.1,5 m na wolnym powietrzu czysta woda dł.ok 6-7m szer. ok.3 jak bedzie ładna pogoda to odpocząć można.
a teraz real foto ,żeby nie było
Ostatnio edytowano 2005-07-16, 22:20 przez W I Ś N I A, łącznie edytowano 1 raz