A my ze sprzedazą się mijamy.... Albo Ty chcesz kupic moja to ja nie chcę sprzedac, albo mnie najdzie poroniony pomysł by sprzedać a Ty prawie nie mozesz kupic

- poza abs nie ma nic co by nie bylo standardowe.
wiecznygosc napisał(a):hej , wydaje mi sie ze troche za duzo sobie chca jak za ten rok i ten przebieg.... i jeszcze te opisy ze niby ma bogate jak to w vti wyposazenie - poza abs nie ma nic co by nie bylo standardowe.
dla porownania ci powiem za swoja vti w stanie praktycznie igla rok 95, 115 tys przebiegu z klima , swiatlami przeciwmgielnymi ( oryginalnie) , abs dalem 15 tys,
ja bym czekal na lepsza oferte.

Vti w Niemczech drogo stoją, cena 5500E nie jest niska ale zdarzaja się też drozsze oferty, sledziłem niedawno ten temat. We włoszech stała podrobiona solka VTi, ładne ospojlerowanie, ciekawe fele, obnizona, skóra w środku, a i tez cena była nieduża. Sam bym był zainteresowany, ale niestety ja nie parlare italino
no tez od 3 tyg siedze nonstop na Solach VTi i ceny sa miedzy 4.5 - 6k euro za w miare dobry egz! Ta zielona mi wpadla w oko! Musze cos wykombinowac!Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość