chcialem sie zorientowac - moze macie kogos znajomego kto ma w aucie h22a - mowa o aucie typu civic lub del sol
mam w fajnej cenie cala prelude z uk podobno - minus taki ze skrzynia jest automat
wiem ze mocowania są dostepne - wsadzic sie to na bank da, ale czy jest sens z skrzynia automat ?? :/ na forum ptp opinia jest ze ta skrzynia silnika nie zabije
a i buta ma spoko bo mozna samemu biegi zbijac i podciagac
silnik z 5 gena pralki - skrzynia z tiptronic - niemam kompletnie wizji jak to by wygladalo - czy ciezko jest ogarnac okablowanie czy gotowe wiązki w wyprutym aucie ciagnie sie od zera czy ktoras moze zostac stara ?
czy duża rzeźba z przeniesieniem ze skrzyni na kolka jest w sensie duzo rzezby z zawieszeniem preluda jest sporo szersza niz solka - półosie , przeguby , piasty z preludy musiala by byc chyba tez
niemam tylko wizji jak tyl zalozyc z piastą z 5 srobami bo preluda ma 4ws a tego w 5 gen niewidzialem i niewiem jak z mocownaiem
temat to ogolem jeden wielki chaos ale chce jak najszybciej zaciagnac jakiejs wiedzy bo
auto stoi juz na lawecie i czeka do srody - jesli nie dla mnie to pewnie niedlugo sie pojawi na allegro jako
dawca