[quote="res"]ja mysle ze sobota jak dla mnie bo nie pracuje ale wiekszosc zapewne bedzie chciala w niedziele bo jest to dzien wolny od pracy...
Tak na dobra sprawe to z tej wypowiedzi wynika ze sobota jest ok, poza tym nie widzialem nigdzie zeby komus termin soboty przeszkadzal, jezeli jednak tak jest, to dajcie znac, coby lipy nie bylo
Bo spot spokojnie mozna w niedziele zrobic, chociaz musze sie przyznac ze cala jelenia wie ze spotykamy sie w sobote
No niedziela jest najbardziej optymalna jesli chodzi o czas wolny, kwestia tylko taka czy poinformujecie wszystkich ze to ostatecznie niedziela a nie sobota.
Sluchajcie, musze was wszystkich przeprosic, bo cale to niedogadanie to troche moja wina
Widzicie, temat tego spotu jest nagrany na jeszcze innym forum (jeleniogorski KTKAT), a tam wszyscy nastawiaja sie na 15 marca. Ogolnie cala jelenia jedzie 15
Pozostaje mi tylko zaprosic tych co moga na 15, a tych co nie moga goraco przeprosic Wiec na koniec
Spot o ktorym mowie odbedzie sie 15 marca (ruszamy z jeleniej kolo 11, wiec na miejscu powinnismy byc w okolicach 12)
Jeszcze raz (mimo niedogadania) goraco zapraszam
Całkiem możliwe, w sezonie jak jest pogoda w miarę przyzwoita to praktycznie w każdą sobotę i niedzielę jakiś zlocik tam jest, więc nie wykluczone, że w tym razem też.
Z Jeleniej wybiera sie calkiem konkretna (zobaczymy jak wyjdzie) ekipa roznymi autami, wiec bedzie mozna (jak ktos bardzo bedzie chcial) nawet sprawdzic co Hanie potrafia, napewno bedzie ciekawie