jadąc do pracy wczorej wieczorem poczułem że auto tak jak jakby myszkuje po drodze czyli np jade prosto na równym odcinku i troche tak mną poszarpie na boki jest to wyczuwalne na kierownicy :| a niekiedy i odczuwalne wogóle i jakos ciężej zaczeła kierwnica chodzic wczesniej niebyło tak źle a teraz to masakra cały czas dwie łapy na kierownicy i mocno trzymac :| niewiem albo ja sie odzwyczaiłem na zimówkach niebyło żadnego problemu !! co to może byc może zbieznośc ?? jechać sprawdzić ale czy to mozliwe żeby sie tak sama przestawiła nigdzie niewalnołem ani niewpadłem w żadną potęzną dziure :| HELP ME !!!

trzymanie kol jedna na drugiej to w ogole dla mnie nie pojete, po kilku miesiacach ta z dolu moze byc niezle odksztalcona w porownaniu do tej gornej, chodzi o opone, bo feldze sie raczej nic nie stanie 

jutro zamienie przenie koła bo może na wulkanizacji jak je ściągali to koleś źle opisał i niewiadomo czy stal za autem czy przed... bede z tym walczył narazie dzienx za podopiwedzi jak jeszcze coś wiecie to pisac ;]