Kto rozbił białego rexa w wawie?
Widzieliscie jakiegos CRXa ? Zapytaj - moze to ktos z tego forum

Hteb
Forumowicz

przez Hteb » 2008-03-16, 00:55

Majlo napisał(a):lecialem z evo i zajechal mi droge przy 160-170:cry: kolo tak sie cofnelo ze mi przewody hamulcowe pogielo. takze lalka juz jezdzic nei bedzie bo nie bede jej wyciadal.

A kierowca z evo uciekł czy jak ? Masz jego numery chociaż ?
Kuźwa co za drań... może sytuacja na drodze to wymusiła...jeżeli nie to :wrrr:
2.7 BiTurbo

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2008-03-16, 01:16

jakby był przed evo to by mu nie zajechał drogi :)

a tak serio to szkoda auta... ciekawie było zrobione. Czasem nie warto dawać się prowokować:) Rudziński miał awarię podczas wyscigu z imprezą a tutaj incydent z miśkiem... pechowe te fury są :nieok:

Hteb napisał(a):

Jeśli nie uczestniczył w kolizji to nic mu nie zrobią nawet jakby ktoś go spisał.

Krzyh00
Forumowicz

przez Krzyh00 » 2008-03-16, 01:22

Dr_ napisał(a):Jeśli nie uczestniczył w kolizji to nic mu nie zrobią nawet jakby ktoś go spisał.

no i tu sie mylisz, zajechal droge, bylby swiadek i gosc ma ciepło, tylko ze 170 w miescie to inna sprawa.

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2008-03-16, 01:28

znam podobny przypadek z praktyki. Spisali tablice kolesia ktory wywolal zamieszanie ale policja od razu stwierdizla ze nic mu nie zrobią bo nie ucz4estniczyl i koniec. Jak zajechal droge to cza bylo walić w niego. Kazdy swiadek oprocz zajechania drogi potwierdizlby ze widzial uliczny wyscig. Tak czy inaczej szkoda energii na szukanie winnego. Lepiej zastanowic sie co dalej z tym robic

Krzyh00
Forumowicz

przez Krzyh00 » 2008-03-16, 01:32

tez znam z wlasnego doswiadczenia, kiedys gosc mi zajechal droge i ratujac sie przyjebalem w inne auto, oba auta zostaly zrobione z oc goscia ktory zajechal i w zaden sposob na tym nie ucierpial poza tym ze dostal 500 mandatu.

Hteb
Forumowicz

przez Hteb » 2008-03-16, 02:59

Dr_ napisał(a):jakby był przed evo to by mu nie zajechał drogi :)

a tak serio to szkoda auta... ciekawie było zrobione. Czasem nie warto dawać się prowokować:) Rudziński miał awarię podczas wyscigu z imprezą a tutaj incydent z miśkiem... pechowe te fury są :nieok:

Hteb napisał(a):

Jeśli nie uczestniczył w kolizji to nic mu nie zrobią nawet jakby ktoś go spisał.

nie pisałem o tym kto był przed kim... skoro doszło do kolizji to może Majlo przytarł typa i był by dowód namacalny kolizji na jego aucie - o to mi chodziło
2.7 BiTurbo

androctonus
Forumowicz

przez androctonus » 2008-03-17, 21:23

Ojej... to nie moja fura, ale cały smutny jestem jak zobaczyłem to zdjęcie. Ja miałem dzwona jakieś pół roku temu i też płakałem, bo myślałem, że to już koniec. Codziennie chodziłem do mechanika odwiedzać moją ukochaną. Głaskałem ją i rozmawiałem z nią (może to głupie, ale myślę, że wśród społeczności tego forum ludzie wiedzą jak to jest). Jestem biednym studentem smażącym kurczaki w KFC za grosze, ale się zawziąłem i wszystkie swoje pieniądze + zapożyczone wydałem, żeby autko przywrócić do życia. Miesiąc bez mojej Hani był straszny. Teraz jest już całkiem na chodzie, ale dalej mam drobiazgi, które ciągle naprawiam. Nie wiem kiedy się to skończy, ale nie żałuję, że się nią zająłem, bo za każdym razem jak do niej wsiadam, odwdzięcza mi się po stokroć :-)
W sumie to nie miałem tak poważnej kolizji, bo to było na zakręcie na wiejskiej drodze przy małej prędkości. Problem był w tym, że wyjechał mi z tej ulicy inny samochód (ogromny Chrtysler Voyager) i musiałem przyhamować. Wpadłem w poślizg, bo nawierzchnia była pokryta śliskim błotem, które naniosły kopary z pobliskich wykopów... i bum. :(

Do zrobienia miałem lampy z prawej strony, błotnik, nadkole, wahacz, felgę i zderzak. Na maskę nie starczyło mi już kasy, więc mam ją lekko wygiętą na jednym rogu. Mam szparę między maską i reflektorami (nie z winy maski, ale naruszenia konstrukcji, na której się zderzak trzyma), zderzak czarny, ale nie pomalowany. Ale biorę nadgodziny, prawie mnie w domu nie ma, byle jak najwięcej zarobić i doprowadzić wszystko do ładu :-)

Nie załamuj się! Jeżeli da się cokolwiek zrobić - rób to, jeżeli nie - pożegnaj się z nią i bierz kolejną.
Trochę się rozpisałem, ale wiem, co czujesz...

egus
Forumowicz

przez egus » 2008-03-17, 21:36

wspułczuje szkoda reksa ale dobrze ze tobie nic niejest auto kupsz nowe a zdrowia nie

[ Dodano: 2008-03-17, 20:39 ]
wspułczuje szkoda reksa ale dobrze ze tobie nic niejest auto kupsz nowe a zdrowia nie :(
moja honda

Bastek
Forumowicz

przez Bastek » 2008-03-18, 00:00

Majlo ziomie nie wierze :szok: :szok: :szok: W maju na zlocie miałem jej robic fotki :cry: :cry: :cry: Szykuj nowa bude i przekładaj całość :ok:
Fotografia ślubna, reportażowa i motoryzacyjna
www.sm-foto.pl

bartolini55
Forumowicz

przez bartolini55 » 2008-03-18, 00:21

o czerwonej wydmuszce nie zapomnisz nigdy
biala powoli przechodzi do lamusa
a kolejny projekt zacny bardzo :ok:
Pruszcz Gdański - 14,04 ET
www.beerhondawawa.pl

czesci i akcesoria od reki w Polsce taniooooo - gg:6322377 pytajcie
Mitsuboshi, GMB, Koyo, Exedy, ACL, Motul, Seiwa, Kayaba i inne